Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralka automatyczna II

czy mogą mi pomóc mamy nastoletnich i straszych córek???

Polecane posty

poznalam wspanailego chlopaka, jestesmy juz razem pol roku ale z racji ze mieszka daleko ode mnie nie byl jeszcze u mnie w domu. i teraz mam pytanie do kobiet, ktore sa mamami corek w podobnym wieku jak moj (18 lat) : czy na pierwsza wizytę moj chlopak powienien dac mojej mamie kwiaty? czy jest to mile widziane ? jesli tak to w takim razie co moglby dac ojcu? no nie wiem, liczylabym na szybkie odpowiedzi bo nie wiem co mam mu podpowiedziec ;p

Ja raczej nie oczekiwalabym nic od kogos kto jeszcze sie uczy i nie pracuje bo wiadomo ze moze nie miec pieniedzy na jakis kwiatek czy cos. A jesli ma to miloby bylo z jego strony gdyby cos kupil. Dla ojca mysle ze nie trzeba nic kupowac.

Gość parzony!!! gotowany nadaje sie
to zalezy jakimi ludzmi są Twoi rodzice. Są domy w ktorych inaczej nie wypada, a sa takie, w których będzie to wysmiane. proponuje aby kupił jakis malutki skromny bukiecik a oprocz tego jakies czekoladki - bedzie skromnie, bez przesady, ale tez kulturalnie

Gość Lalalalalano
Mamie kwiaty, ojcu jakiś trunek. Choć nie widziałabym w tym nic niestosownego, gdyby twój chłopak przyniósł kwiaty dla pani domu i nic więcej :) W każdym razie to bardzo miło z jego strony.

mam jeszcze pytanie, czy wypada, aby na noc zostawal u mnie i spal ze mna w jednym lozku, nie wiem czy to bedzie na poziomie, jesli z mojego pokoju beda dochodzily jeki i plaskanie obijajacych sie o posladki jajek, czy lepiej pojechac pod pretekstem zalatwienia jakiejs sprawy do lasu i zrobic swoje w samochodzie

hahahah ;p durnowaty jesteś podszywie, ale zebys wiedzial/ wiedziala ze mnie to trapi gdzie ja mam polozyc tego mojego chłopa, bo w jednym lozku to na pewno moj ojciec sie nie zgodzi ;)

Gość jakieś tam durnie
no ja wlasnie mam ten sam problem, nie mam gdzie polozyc mojego chlopaka chyba bede musiala spac na podlodze w pokoju rodzicow;p