Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solocaaashaaazaaa22

Jak odebrać jego intencję

Polecane posty

Gość solocaaashaaazaaa22

Chcialam zapytać czy któras z Was drogie panie umiały by rozgryźć coś takiego: poznałam wspanialego faceta, zapytalam czy jego dziewczyna nie jest zazdrosna, ze spedza ze mna tyle czasu- odpowiedzial, ze ona juz przyzwyczajona.. zapytał mnie a co na to moj chlopak- wiec mu powiedzialam prawde czyli ze nie mam chlopaka.. on na to, ze on tez nie ma nikogo i to byl tylko zart.. pozniej kolejna sytuacja, podczas gdy bylo juz gorąco spytalam z iloma dziewcznami spał- zaczal sie smiac ( być moze cynicznie ) że po co mi to wiedziec.. wiec zadałam pytanie czy tak duzo ich bylo.. powiedzial, ze 5.. on mnie nie spytał z iloma ja spalam co mnie bardzo zaskoczylo.. po chwili jednak dodal, co bym poweidziala na to gdyby mi powiedzial ze z nikim jeszcze nie spał- odpowiedzialam mu ze bym w to nie uwierzyla.. i na tym sie temat skonczylo.. Czuje ze ma cos do ukrycia w to ze jest prawiczkiem nie wierze, 24 lata bardzo przystojny, mundurowy, śmiały i napalony.. co o tym sadzicie jak wy byscie to zrozmuialy? na temat zwiazkow nie schodzimy wcale.. Ostatnio spedzilam z nim noc, telefon dzownil non stop- az go musial wylczyc, mowil ze koledzy go wyciagaja na imprezę, odebrał i powiedzial ze nie moze teraz gadac.. niestety nie slyszalam glosu w sluchawce.. ;( co wy o tym myslicie? raczej prawiczek czy raczej zajety.. ?

Gość solocaaashaaazaaa22
nikt nie wie..? :(