Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Jest jakaś dziewczyna która lubi mocnego rocka?

Polecane posty

Gość siak
to juz nie szukasz wysokiej blondynki : P

Gość Kutno
A czemu to dziewczyny miały by go nie lubić? Uwielbiam i też teraz słucham:D

Gość hard rock ya lubliu
❤️

Gość siak
to sie zdecyduj wreszcie :P

Gość blondi174
ja lubie grunge

dzieki globalnemu ociepleniu, nasza dobra znajoma nabrala nieco zycia i przestala byc krolowa lodu. ostatnie tematy naszego zaangazowanego uczuciowo swiadcza o tym, ze w dalszym ciagu madonna - olenka zajmuje poczesne miejsce w jego myslach. mysli jednak sa dosyc rozbiegane i dlatego poszukuja gerdy - rockmenki, a to tylko dlatego, aby ilosc glownych bohaterow pewnej basni nie ulegla zmianie. fabula odrobine zmieniona, lecz zdecydowanie bardziej dostosowana do dzisiejszej rzeczywistosci. trojkt pozostaje trojkatem, nawet jesli jest kostka do gry na gitarze. czyzby nasz smieszny byl utalentowny muzycznie?

Gość dafuq?!!!
Ja znam :-) Jej klimaty to Sonata Arctica Drowning Pool Dragonforce... Więc taka jest / istnieje :D

to jest to! krolowa lodu i gerda w jednym :) powinien byc usatysfakcjonowany. moze przestanie miec mysli samobojcze?:)

"Ja znam Jej klimaty to Sonata Arctica Drowning Pool Dragonforce... Więc taka jest / istnieje " Och, kafe to istna krynica mądrości życiowej, dobrze, ze przeczytałam, bo sądziłam, ze takich dziewoi nie ma:P A tu mnie oświecono

milo cie czytac wilczyco:) jak sadzisz? czy ta krolowa lodowa i zarazem gerda w jednej osobie, to jakas kandydatka odrzucona z ostatniego castingu?

przeciez tam mialy byc same wysokie, dlugowlose blondynki o powierzchownosci madonny- olenki :) a to tylko i wylacznie dlatego, aby naszemu biedusiowi za bardzo sie nie pomylilo. utalentowany muzycznie podobno jest. moze ze wzrokiem ma klopoty?

Gość śmiszny student ;)
Może nie na temat ale ja jestem bardzo mocny a w srediej szkole wołali na mnie Rock.

max zander vel klaun, milo ze tu nie bedziesz podrywal. twoja propozycja muzyczna z pewnoscia nie przypadnie do gustu uczestnikom rozmowy. proponuje, abys poszukal swojej madonny gdzie indziej. przepraszam panie smieszny s, ze porzadzilam sie na pana topicu ale ...:) jak widac moja cierpliwosc do niektorych osobnikow ma wyraznie zaznaczone granice

ach, jaka to aktorka? z olenka zadna nie ma szans. tu chodzi o nazewnictwo. krolowa lodu. a pamietasz to zdjecie olenki? taka sliczna, zakleta w kostce lodu madonna. bylo na co popatrzec, oj bylo.

Max, Twoja "dobra muza" plus panienka co lubi Zmierzch...co Ty prezentujesz... Ee, z Oleńką każda ładniejsza i chętniejsza będzie mogła się równać. To Śmieszny Student nie ktoś prawdziwie zakochany:P