Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stare grube i glupie babsko

jestem gruba a trzymam w szafie za male ubrania

Polecane posty

bo kiedys bylam szczuplejsza. ciagle wierze, ze uda mi sie schudnac, wiec nie wyrzucam swoich starych ubran bo sa ladne iw bardzo dobrym stanie. tylko jak juz naprawde musze to kupuje cos nowego. smutno mi boze :(

hihihi nie tylko ty tak masz. Tylko ja mówię że mam do nich SENTYMENT i nie mogę się z nimi rozstać:):

Gość radio beska
a kto ci broni wyrzucać, trzymaj, oby były motywacją do schudnięcia

nie mam sentymentu do przednmiotow, ale szkoda mi wyrzucac ubran, bo ciagle traktuje swoja nadwage jako cos przejsciowego... nigdy nie bylam gruba, chociaz chuda tez nie, nie wiem jak moglam dopuscic do tego by sie tak roztyc :O ale ciagle walcze ze soba :(

Gość akarara
mam tak samo ;-) dziś powiedziałam dość tym przymałym wyrzutom sumienia i piorę cały dzień. pójdą na allegro.

a ja swoje wyrzuty sumienia jednak zostawie :D sa moja motywacja jednak :O

Gość paniusia 66666
Ja w maju ubiegłego roku wyrzuciłam lub rozdałam moje za małe ubrania, bo doszłam do wniosku, że już nigdy nie schudnę. A już w sierpniu musiałam wymieniać garderobę. Do chwili obecnej pozbyłam sie 16 kg. Szkoda, że tak sie pośpieszyłam z tym pozbywaniem się ubrań;)

no wlasnie ja przytylam jakies poltora roku temu raptem i to sporo przytylam, od tamtej pory jakos nie potrafie sie PORZADNIE wziac za siebie. ale wezme sie! dlatego szkoda mi wyrzucac.

Gość nietoperkax
a ja porozdawałam i radzę Wam to samo zrobić.

Gość crackinck
moja mama tak już od 20 kg zbiera. i wszystkim dookoła mówi, że schudli. ale pocieszna jest w tym:)

Gość nietoperkax
crackinck co Ty napisałaś ?

Gość crackinck
napisałam, że moja mama też kolekcjonuje za małe ubrania w przedziale wagowym +-20 kg. kupuje też ciągle za małe, bo wyobraża sobie siebie szczuplejszą i wciąż powiększa kolekcję. i to wszyscy dookoła schudli - a ona nie przytyła:) optymizm godny pozazdroszczenia i polecenia :)

Gość popieram nie wywalaj
Trzymaj, trzymaj i nie wyrzucaj. Ja przytyłam, ciuchy leżały, aż porozdawałam. Teraz schudłam z powrotem i co? Nie mam ciuchów, muszę kupować, bo te moje za duże wiszą w szafie :O Nabierzesz motywacji, to schudniesz.

Gość gość
Możesz te za małe ubrania wykorzystać. Ja się inspiruje tą blogerką http://blog.modneduzerozmiary.pl/ . Podpowiada ciekawe stylizacje i rozwiązania, warto śledzić :)

Gość gość
Taaa ja tez od 3 lat jestem gruba i w sumie to mam to juz gdzieś. Zrezygnowalam. Mam w nosie diety i te cholerne cwiczenie z ktorych nic i tak nie ma. Juz jest mi wszyatko jedno. Bede jeszcze grubsza to trudno.

Gość gość
Typowa kafeterianka