Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juyrhbbbbbhfr

moja mała zasypia wciąż na brzuchu...

Polecane posty

Gość juyrhbbbbbhfr

boje sie ze sie udusi albo cos i ja przekrecam na bok ale sie budzi:(

Moje córcie też tak spały (młodsza nadal śpi). Ja ich nie przekręcałam. Jak byly malutkie to często zaglądalam do łóżeczka i spaly bez poduszek, a teraz już Zosia jest duża wiec niech sobie śpi jak jej wygodnie. Nie ruszam jej.

Możesz porobić wałeczki blokujące z ręczników tak, żeby sie nie przewracała na plecki ani na brzuszek. Są też takie specjalne wałki do łożeczek. W jakim wieku jest?

Gość juyrhbbbbbhfr
7 miesiecy

Moje dzieci od 4 czy 5 m-ca spały tylko na brzuszku i nic im się nie działo.

Gość Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moja tez spaa\ła na brzuszku ale ja miałam monitor oddechu wiec sie nie martwiłam

Gość xxxxxyyyyy
7 miesieczne dziecko to juz sobie moze spac jak mu wygodniej - jak samo potrafi sie obracac z plecow na brzuszek i na odwrot to juz sie nie udusi - moje spaly na brzuchu od 5 miesiaca

Gość Mam dla ciebie pojemnik
Moja się przewracała na brzuszek jak miała 5 miesięcy, pierwsze 2-3 noce czuwałam. Jak śpi bez poduszki to się nie udusi nawet jak główkę skieruje do materacyka, teraz ma prawie 9 i śpi jak jej sie podoba i jej nie ruszam, widocznie tak jej wygodnie.

Gość juyrhbbbbbhfr
no moja ma poduszke

Moj ma 8mies i od miesiaca spi tylko i wylacznie na brzuchu tak jak moj maz. Nieprzekrecam do bo ma czujny sen i od razu sie budzie a potem nie chce zasnac

Moja od 1 ms spała, jak przyszła położna to powiedziała ze jak dziecko śpi na brzuchu to tez brzuszek jej sie masuje więc kładłam. Na poczatku kładłam raz dziennie albo dwa, później juz caly czas tak spała, bez poduchy. Kolek nigdy nie miała, być może to też coś na to wpłynęło. Teraz ma 5 lat i dalej lubi spać na brzuchu

Gość ...MMORELKA
ja swoją kladłam na brzuchu od 4 miesiąca i spi tak do teraz, ma 20 m-cy. Nie przekladam jej, spi jak jej wygodnie. Ja tez całe zycie spie na brzuchu.