Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

chciałabym zjeść dom...

Polecane posty

jak jem krede to mam wizje że wgryzam sie w ściane tzn tak było do dziś, bo dziś przyszło mi do głowy, że to mógłby być cały dom...może nie jakiś blok wielki ale taki 2-3 piętrowy z lat 50-80tych betonowy...jadłabym tynk i jadła aż po same fundamenty!

Gość cipka jak listeczek rabarbaru
a poza tym w domu wszyscy zdrowi ? :O

w moim domu wszyscy zdrowi oprócz mnie ich to nie obchodzi co ja mówię i o czym marzę, a tak sobie myślę, jakby doszła ich wiadomość "o to ta co zjadła cały dom" to by w końcu zwrocili na mnie uwagę!!!

a widziałam w jakims folderze reklamowym, białe bielutkie...ale takie bezowe troche nie ? (bezowe w sensie od bezów a nie beżowe :P ) mnie krecą takie zwykłe bryły socjalistyczne....stare z piwnicami ...

to oznacza, ze jakbys chciala tutaj zjesc jakis domek to najpewniej deszcz lalby ci sie na glowe, a tam slonce, cieplo - jak na pikniku

Gość co to za hałastra?
wapno...mniam:D

tam zawsze ładna pogoda? a jak jest z burzami? lubię jak pada deszcz...ale burz nie cierpię :O :( wapno mniam - no własnie a jak komus mowie że musze jesc krede to mi mówią że jestem psychiczna! a ten smak.... lepszy niż cukierki truskawkowe :(

Gość co to za hałastra?
masz niedobory witamin Czkawko... może zastąp multiwitaminą?

ostatnio tak mnie przeraziła burze która dopadła mnie gdy byłam poza domem, że szukałam kraju bez burz i wyszło,że chyba Grenlandia? :O tam jest 200 albo 20 tysiecy mieszkańców! :( horror... jak można tak żyć?

multiwitamine też biore, taką do rozpuszczania w wodzie ale rozpuszczam ją na języku, bo tak podobno lepiej działa :classic_cool: gdybym wiedziała,że kreda jest nieszkodliwa to jadłabym dwie laski dziennie :classic_cool: :O