Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Pogadajmy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość nie różowa kokardka
pomóż mi dokopać lasce, która dostawia się do mojego faceta!

Gość nie różowa kokardka
hahaha, dobre muszę tylko znaleźć kilku chętnych na takie zagranie;) A tak na poważnie, coś bardziej humanitarnego?

Gość nie różowa kokardka
a skąd ja wezmę jej nagie zdjęcia? Znaczy byłby na to sposób, podpuścić ją przez telefon mojego faceta, ale obawiam się, że to może się jeszcze gorzej skończyć.

Gość nie różowa kokardka
ooo, to jest dobre!:)

Gość nie różowa kokardka
no proszę bystry, mądry i jaki skromny do tego;)

Gość śmiszny student ;)
to jest ciekawe -"Reguła powiada, że istnieje pewien zapas zmienności wywołany heterozygotycznością, czyli rozmaitością genotypową danej populacji. Jeżeli się wybiera samych wysokich albo tylko największe ziarna fasoli zwanej Jaśkiem, w pewnym momencie dochodzi się do granicy. Nie jest tak, że można wyhodować Jasiek wielkości arbuza, aczkolwiek stary dowcip opowiada, że ponieważ do armii carskiej brano tylko ludzi, którzy nie przekraczali dwóch metrów i dwudziestu centymetrów wzrostu, pojawił się wtedy niesłychany urodzaj na Żydów trzy i czterometrowych"

Gość nie różowa kokardka
bo to chyba o to chodzi, żeby to było bez sensu.

Wszystko na tym świecie jest bez sensu. Może porozmawiajmy o tym w jakich sklepach robimy zakupy Ja robie zakupy tak W Carrefourze (Myślenice) W Biedornce (Myślenice, Dobczyce) W Janie (Myślenice, Dobczyce) Delikatesy Centrum (Dobczyce) W Levviatanie (Myślenice) W Ukleinie (Myślenice) U Sawickiego (Myślenice)

Gość śmiszny student ;)
"śmieszny student dobre, ale nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi" jezeli o wszystkim i o niczym dlaczego by nie o tym.:)

Gość nie różowa kokardka
a są sklepy w których nie robisz zakupów, bo ich nie lubisz, czy robisz we wszystkich? A skoro robisz w tych wszystkich sklepach zakupy, to czym się kierujesz idąc do Biedronki, a czym do Carrefoura?

Gość nie różowa kokardka
a szkoda, przydałaby się metoda na kopciuchów:/

śmieszny student a może bardziej zinterpretowac to o czym napisałeś :) O odwyku? mnie by się przydał odwyk od internetu Czym się kieruje? po prostu do wszystkich tych sklepów mam bardzo blisko. Ja patrze w których z tych sklepów jest promocja na dany produkt i specjalnie ide do tego sklepu :)

Gość nie różowa kokardka
czyli kupujesz jogurt w jednym, po chleb idziesz do drugiego, a w trzecim kupujesz cocacolę? Szczerze powiedziawszy nigdy nie rozumiałam tego, ale widać jest takich osób więcej;)

Chleb zazwyczaj kupuje u Jana!! Bo tam jest dom chleba i sklep z piekarni Palonka. Nigdy nie kupowałbym chleba w biedronce, raz kupiłem i nigdy w życiu, never ever.

Gość nie różowa kokardka
chleb, a cała reszta? Ja tam lubię Auchana, bo jest chyba najtańszy w okolicy, a przy okazji ma dobre produkty, bo tych Biedronkowych to nie bardzo lubię. Oczywiście zdarzają się perełki, ale nie chce mi się po jedną rzecz iść do Biedronki. W ogóle chodzenie do sklepów jest uciążliwe.

To zależy :) i tak nie robie zbyt wielkich zakupów. Zazwyczaj tylko papierosy, chleb, tiger, cukier, mąka ziemniaczana, śledzie w sosie musztartowym, kotlety, filety z kurczaka, ziemniaki, sok caprio, chipsy, czekolady milki i takie tam chujowinki :) śmieszny student ? jesteś?

Gość nie różowa kokardka
co do czekolady milki, to przydałoby się, gdyby wprowadziła ona na polski rynek czekoladę z całymi orzechami laskowymi 100g, bo nie stać mnie na kupowanie tej dużej, poza tym znikałaby ona zbyt szybko, co odbijałoby się na wadze;)

Ja tylko czekolady z milki i ptasie mleczko z wedla z wawla to tylko białe michałki natomiast z goplany cukierki lodowe :)

Gość nie różowa kokardka
ja raczej pochłaniam wszystkie słodycze jakie są w zasięgu mojej ręki, ale uwielbiam rzeczone czekolady, których niestety nie ma w polskich sklepach, więc zadowalam się wtedy wedlowską czekoladą mleczną, malagą, princepolo i kwaśnymi żelkami, im bardziej wykręcają twarz, tym lepiej;) A teraz przepraszam, pora już na mnie. Dobranoc:)