Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmara yta

mamy nową bohaterkę netu która wstawia badziewia na allegro i udaje że to powaga

Polecane posty

Gość Judas Brothers.
Przyszykujmy Specjalną drewniane rusztowanie ,słomę i pochodnie.Dostanie to na co zasłużyła

Gość dagmara yta
prowokatorka a niektóre produkują sie tłumacząc że to nie modne albo za drogie :D np Zdesperowana domowa żona cały czas jej tłumaczy i pisze wykłady że stroje nie takie , co powinna itp pewnie się spociła angażując się w dyskusję :D

hehe ona przez te aukcje a zwlaszcza przez tak kiecuche zrobi taka slawe, ze jacyków bedzie ja prosil o autograf ;D

Gość taki jeden 34 latek
zdż nie grzeszy inteligencja zreszta tak samo jak urodą

Gość nasturcja lis
juz im tam pisalam,ze to sciema,ale nie dociera:O

Gość dagmara yta
blond_cizia - no bo to ona prowadzi te aukcje ja nie mówie że ktos sie podszywa za autorke aukcji i gada na kafe to ona , nie rozumiesz o co mi chodzi i nie pojmujesz

ona nie robi jaj, ona serio myśli, ze to hity i cuda i, ze ktos to kupi tylko nikogo z nas nie stać [beksa[

Gość dagmara yta
ja nie wierzę że ona wierzy w to co pisze ona robi sobie jaja i poznaje ją po stylu z innych topików np "swedzi mnie macica" albo jak opisywała że chłopak ja zaprosił na randkę do kfc = wszyscy się śmiali i jej tłumaczyli że nie musi sie stroić i tam nie ma kelnera a ona uparcie była dumna i pytała jak ma sie zachować w tej restauracji to stara jajcara z kafe

w sumie za wystawinie duzo nie zapłaci, ale zawsze to parę złotych w kieszeni Wartość początkowa Opłata za wystawienie 1,00 - 9,99 zł 0,08 zł 10,00 - 24,99 zł 0,13 zł 25,00 - 49,99 zł 0,25 zł 50,00 - 249,99 zł 0,50 zł 250 zł i więcej 1,00 zł

cizia dzieki za info :) czyli złotówka..no niby ne duzo, a za fotki nie musi dopłacać? może to jakas zdziwaczała milionerka, która z nudów kupuje idiotyczne łachy i je pozniej wystawia i jaja sobie z ludzi robi?