Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz PodZ

3 lata związku bez seksu ! ?

Polecane posty

Gość Mariusz PodZ

Witam na wstępie mówię iż oczekuje normalnych odpowiedzi a nie jakiś spamów napinaczy. Więc tak.. Poznałem swoją dziewczynę na weselu znajomych.Od razu wpadliśmy sobie w oko ^^ .... Jestem z nią 3 lata.ja 24lata ona 19 Między nami wszystko się układa . Wiadomo czasami się kłócimy ale tak w każdym związku jest - od razu się godzimy:) Problem jest taki , że między nami do tej pory nic nie zaszło . Tak między Bogiem a prawdą to już od roku staram się jakoś jej dać znać , że jestem gotowy na coś więcej. Dopiero dzisiaj odważyłem się powiedzieć jej prosto z mostu co jest grane. Usłyszałem , że nie jest jeszcze gotowa na seks i na to przyjdzie jeszcze czas... Po prostu mnie to zatkało bo uważam , że po takim czasie to chyba nie ma już granic.. ona nawet nie da sobie wsadzić ręki w majtki .. Tak na marginesie ona jest dziewicą i chociaż głupio przyznać ja też jestem czysty. Co prawda miałem zawsze powodzenie u dziewczyn lecz nie miałem czasu nigdy na poważny związek... Moje pytanie jest takie... jak przekonać abyśmy się kochali jak normalni dorośli ludzie ? A nasz związek wygląda tak.. głaskanie trzymanie za rękę pocałunek ... po 3 LATACH ! ;( Jak tak dłużej pójdzie to chyba zastanowię się nad sokiem w bok... jestem w końcu facetem a nie 13 latkiem

Gość hmma
ciężka sprawa... ciężka ....

Gość nowapraca
sorry, ale pozostaje ci chyba skok w bok. ps. rozprawiczyłam niedawno mojego 24 letniego chłopaka :) nie przyznał się, oczywiście, wyszło podczas jakiejś rozmowy w której napierałam na coś. A byłam mile zaskoczona bo nie jest zły :P

Gość mikołaj z gór
skok w bok na początek nie jest dobrym pomysłem, porozmawiaj z nią o swoich potrzebach, powiedz że jesteś facetem że już potrzebujesz, być może wtedy bedzie chciała bo sama wpadnie na to że bedziesz chciał skoczyć w bok

Gość Mariusz PodZ
Nie chce aby odebrała mnie jako kogoś któremu jedno w głowie.

Gość mikołaj z gór
ona Cię tak nie odbierze po 3 latach jakby tak było musiałbyś już dawno uciec

Gość Mariusz PodZ
racja . Ale wiesz , ze kobiety maja swój tok myślenia :) Dzisiaj powiedziałem jej , że mam ochotę na coś więcej ale ona powiedziała mi ,że przyjdzie na to jeszcze czas ...

Gość mikołaj z gór
no właśnie wiem tyle że one lubią poudawać a tak na prawdę są gorsze od facetów

Gość rodzyny z dupy
a zeby wy seksk uprawiac chcieli a sucho mieli

Gość mikołaj z gór
weź sobie to chłopie do serca bo tak jest, lece trzymaj się i powodzenia

Gość Mariusz PodZ
Mi ręce upadają jak widzę związki gdzie po maks roku pary się kochają jak szalone . A ja mam problem po 3 latach . A tak na prawdę za 2 miesiące będziemy ze sobą 4 lata ;/

Gość nowapraca
wiesz co? ile ona chce jeszcze czekać? 24 lata i 19 lat to naprawde dużo... Powiedz że nie będziesz czekac w nieskonczoność. Albo to taka laska która nawet w małezenstwie bedzie ci dawac raz na 3 miesiące. Zastanow sie czy tego chcesz.

Gość nowapraca
4 lata? To jakieś zaburzenie :) Teraz czeka się miesiąc lub dwa; w USA czeka się do 3 randki ;)

Gość Mariusz PodZ
Z jednej strony nie chce jej zdradzić bo ją kocham z drugiej czuję się jakbym był zamknięty za kratami .. a moje najlepsze lata przepadają ; [

Gość Już nie małolata
Opowiem Ci swoją historię. Jak miałam 15 lat poznałam chłopaka, miał 19 lat. To była miłość od pierwszego wejrzenia, byliśmy ze sobą nieco ponad 3 lata i też nie rozdziewiczył mnie, po prostu nie czułam się gotowa ALE całowaliśmy się, dotykaliśmy i masowaliśmy wszędzie, potrafiliśmy się nawzajem doprowadzać do orgazmów. Ręce i języki wyprawiały cuda :) ale nie czułam się gotowa żeby jak to się mówi pójść na całość a on nie naciskał, mówił że jemu to co jest wystarcza. Nie wyobrażam sobie żeby w tak długim związku nie było nic więcej poza całowaniem. Może na początek podotykajcie się, poznajcie swoje ciała i tak małymi krokami może przyjdzie czas na seks.

Gość Mariusz PodZ
Obecnie ona też jest bardzo wierna. Lecz jak tak dalej pójdzie to ja odpuszczę

Gość fsdfsdfsdf
Dobrze robi. Kobieta nigdy nie powinna tracić dziewictwa. Dopóki jest dziewicą to jest fajna i porządna, ale jak straci dziewictwo to już nie ta sama dziewczyna. Jej wartość spada. Dziewictwo to najcenniejsze co kobieta ma. Każda porządna powinna być dziewicą jak najdłużej. Najlepiej do ślubu, a jak nie ma ślubu to chociaż do 30-stki.

Gość Mariusz PodZ
No tak. A potem pozostaje im płakać , że facet zrobił skok w bok

Gość tak to widze
są kobiety które nie czują potrzeby seksu ja mam na to własny termin ----------uśpienie do autora tu nie trzeba sie żalic tylko działać trochę dobrego jedzonka ,oprawy,zabawy ,komplementów .mocnej wódki a jak nie lubi mocnego wina i jak ją dorwiesz a potem ona ciebie to z kutasa nie będzie ci chciała zejść dziewczyna ----acha nie zapomnij o pęknym bukiecie kwiatów i oprawie erotycznej ..............powodzenia!!!!!!

Gość fsdfsdfsdf
Jestem kobietą żeby nie było i daję tu dobre rady innym kobietom. Prawda jest taka, że nikt nie ma szacunku do kobiet, które uprawiają seks. Jak będziecie robić nawet loda to facet będzie wszystkim opowiadał, że jesteście drutociąganmi, spermopijami itd. Zobaczycie same. Z szacunku do samych siebie nikomu nie dawajcie. Z dajką facet się zabawi, ale żenić się będzie z dziewicą, a nie z latawicą. Nikt nie traktuje kobiet nie będących dziewicami poważnie. To nie jest materiał dla faceta na żonę albo matkę, więc się dobrze zastanówcie nim stracicie to co najcenniejsze. Trzeba się szanować, a nie myśleć o seksie.

Gość fsdfsdfsdf
19 lat to jeszcze młody wiek. Nie mają ślubu, a wielu tutaj wprowadza demoralizację i każe zachęcać dziewczynę do złego. Brak słów na to co się teraz dzieje. Co w tym złego, że ludzie nie uprawiają seksu? To jest godne pochwały a nie nagany.

Gość fsdfsdfsdf
I tyle w tym temacie. Mam nadzieję, że ona ma takie poglądy jak ja i że się nie da sprowadzić na złą drogę co by nie było.

Gość Mariusz PodZ
fsdfsdfsdf czemu wkładasz wszystkich facetów do jednego worka ? W wieku 18 lat miałem dziewczynę która jak usłyszała , że mój ojciec jeździ audi za 150tys to odrazu miała ochote na mnie a wcześniej nic... Czyli mam mówić , że każda kobieta leci tylko na kasę ? Zastanów się . Jakbym nie szanował jej to bym wyszedł z taka propozycją po tygodniu / miesiącu .Owszem dzisiejsza młodzież wręcz się puszcza. Dziewczyny nie mają ani trochę wstydu. Lecz patrz na to iż jestem z nią prawie 4 lata i obydwaj mamy poukładane w głowach. Pochodzimy z dobrych rodzin . Jesteśmy wierzący , nie mieliśmy problemów z prawem i jesteśmy osobami wykształconymi .... A seks jest to dojrzałe okazanie miłości a nie ''zauroczenia'' które występuje w paru miesięcznym związku.

Gość fsdfsdfsdf
Okazanie miłości, a potem coś ci się nie spodoba i będziesz szukał innej, a ona już będzie rozdziewiczona i kto ją będzie chciał? Skończy jako stara panna. Kobieta powinna pilnować swojego dziewictwa jak największego skarbu, bo to gwarancja tego, że zawsze znajdzie kandydata na męża. A taka co już kogoś miała niekoniecznie.

Gość Mariusz PodZ
żyjemy bez seksu 4 lata i zostawiłem ją ? Więc co według Ciebie facet ma robić jak ma ochotę na zbliżenie ze SWOJĄ MIŁOŚĆIĄ a nie z PIERWSZĄ LEPSZĄ

Gość tak to widze
ludzie wy jesteście porąbani,czy sex to jest coś złego każda dziewczyna ma prawo sprawdzac i sobie dobierac partnera podobnie jak men takie są prawa natury i wyżej chuja nie podskoczysz robicie sobie problemy ,wyzywacie sie od kurew,dziwek ,lachociągow itp a po co ,w kazdej chwili moze was dopasc niemoc,choroba ,wypadek i co wtedy a wtedy nici z seksu i dopiero wtedy zrozumiecie jakimi byliscie głupcami moze to do was wszystkich dotrze ,zycie jest krótkie i trzeba z niego korzystac pelnymi garsciami i nie sluchac idiotek i idiotow -chcecie zyc bez seksu to zyjcie ----------tylko co to za zycie !!!!!!!!!!!!

Gość Magdisiala88
dokładnie! Seks nie jest niczym złym. Byliśmy ze sobą tak samo jak autor 3lata tak samo ja byłam dziewicą a on prawiczkiem i tu drobna rada. Dziewczyny są faceci którzy nie powiedzą wam , że tego chcą lecz wiedzą swoje ! Nie chcą wyjść na głupków ! Tak było z moim . To ja zapytałam się jego czy chce już przejść na coś więcej niż pieszczoszki bo ja się dostosuje - też tego chce . I tak rozpaliliśmy ogień trwający do dzisiaj. Obecnie jesteśmy zaręczeni i planujemy ślub : ))

Gość zaczarowany olowek1000
fsdf buhahahaha usmialam sie nikt jej nie bedzie chcial. Nie zyjemy w sredniowieczu.

wiec podaruje sobie juz smich.. napisales ze sie wam uklada w zwiazku.. no chyba nie skoro sexu nie uprawiacie.. nie pociagacie siebie seksualnie.. nie wiem czy to wogole nie jest jakas sciema bo wierzyc mi sie w to nie chce...