Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość midorinagasawa

najpierw caluje a potem ignoruje , nic z tego nie rozumiem

Polecane posty

Gość midorinagasawa

tydzien temu bylam na imprezie z ludzmi z uczelni, od dawna podobal mi sie pewien facet... kiedys sie kolegowalismy troche na uczelni ale ja nigdy nie potrafila wyczuc czy mu sie podobam. Nawet jakies pol roku temu bylam nim ostro zauroczona i myslalam o nim przed zasnieciem np wyobrazajac sobie jakby wygladal nasz pierwszy kiss , po jakims czasie mi przeszlo bo uznalam to bujanie w oblokach za bezcelowe i nie majace najmniejszych szans na spelneinie. Mimo to wymyslanie scenatriusza sprawiało mi przyjemnosc :) Warto napomknac, ze zyje w wieloletnim zwiazku( jak w malzenstwie tylko bez slubu) co jest kolejnym argumentem (najwazneijszym z reszta) aby owe marzenia przedsenne i senne puscic w niepamiec. wracajac jednak do tematu. Na owa impreze nie przyszlam sama, ale bawilam sie z dala od mego wieloletniego mena . Wypiłam z 5 piw i troszke poplynelam... hamulce puscily i rozwiązał mi sie jezyk. Flirtowałam delikatnie z moim kolegą, haha hihi , muśnięcie ręką o rękę, szkoda ze nie jestem sama, no i gapilismy sie na siebie takim wzrokiem... ciezko to okreslic, ale bylo to bardzo, ale to bardzo sexy!! Tuz przed wyjsciem moj kolega mnie pocalowal w usta a ja ucieklam ... eh Po powrocie na uczelnie w ogole sie do mnie nie odzywal, zachowywal sie jakby mnie nie bylo .

Gość midorinagasawa
do ZE JAK? jak sie nie uzywa slow na k i p to ludzie twojego pokroju nie rozumieja co jest napisane

Gość winelówka
jestes w wieloletnim związku a marzysz sobie przed snem o jakims kolesiu po czym przypadkiem Cię całuje i ma w dupie... :D bardzo dobrze że się do Ciebie nie odezwał tępa dzida jestes/// zajmij się swoim facetem kretynko pozniej bedziesz pisac jaka nieszczesliwa nie ma nikogo itd ://

Gość midorinagasawa
winelówka ostro po mnie pojechałaś . wiesz... tak czasem bywa w wieloletnich zwiazkach,ze sie zateskni za czyms innym i poblazi myslami w nieodpowiednia strone.

Gość Niebiessskoooka,,
powiedz, że chcesz mu dać dupska to zobaczysz jak za tobą poleci (no chyba, że jesteś tłustym paszteciorem to odpuść sobie)

Gość ala mera
pewnie byl pijany jak z toba 'flirtowal' a potem wytrzezwial i mu przeszlo, dlatego sie nie odzywa