Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaakceptowanie tego

Antykoncepcja! Lepsze niz aborcja i skuteczniejsze niz gumki i tabsy

Polecane posty

Gość zaakceptowanie tego

wazektomia sterlizacja zastrzyk antykoncepcyjny dla mezczyzn pigulki prezerwatywy, jeszcze sa plastry ale one chyba nie dzialaja Tabletki i gumki sa legalne ale co myslicie o reszcie? powinna byc legalna? przeciez gdyby tak bylo to uchroniloby nas to przed aborcja???? rzad tego nie rozumie, zabieg powinien byc dozwolony od 18 roku zycia. Powinni jeszcze wymyslec szczepionki przeciwko HIV, Aids chorobom wenerycznym i innymi chorobami przenoszonymi droga plciowa.

Gość jakim cudem??
wasektomia jest nielegalna a w krakowie, Warszawie można za 2000 zł zrobić. Przez specjalistów!!!

Gość jgjhk
ja też słyszałam że w Polsce jest nnielegalna My zastanawiamy się nad tym , bo to wsumie by było najpewniejsze

Gość jesteeem w szoooku
Dlaczego wazektomia jest nielegalna? Pierwsze słyszę. Myślałam, że owszem, jest może nie refundowana, jak operacje plastyczne, bo w sumie to wynika jakby z przekonań pacjenta, a nie z choroby, ale nielegalna? A podwiązanie jajowodów też jest nielegalne?

Gość jgjhk
tak słyszałam zezwalają prawnie po bodajże 5 dzieci

To tak nie działa.Są kraje gdzie można za darmo dostać środki antykoncepcyjne, jest edukacja seksualna a kobiety i tak usuwają ciążę.Robią to z innych powodów. A w polskim prawie jest zapis, że nie wolno kogoś trwale pozbawiać płodności. ale np w Czechach można spokojnie wazektomię zrobić. Akurat uważam, że mam prawo decydować o mojej płodności.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Wystarczy wejsc na stronę, żeby się dowiedziec, że u nas w Polsce wazektomia jest legalna, wystarczy miec skończone 30 lat i posiadac co najmniej 2 dzieci. Tyle