Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tylko pytam

Uderzyc prostytutke w twarz. Wolno czy nie?

Polecane posty

Gość a tylko pytam

Mozna bic dziwki po gebie czy nie wedlug was? To kobiety czy nie? Bo kobiet sie nie bije

Gość a tylko pytam
jestem tzw. "pania do towarzystwa", pytam bo mialam ostatnio niemila a zarzem smieszna sytuacje a wizala sie z uderzeniem w twarz:O Dlatego pytam.

Gość Apasz24
Na Twoje pytanie suko odpowiadam TAK, tylko bierz za to dodatkowe 50 zł, za tyle powinnaś dać się tak zeszmacić

Gość a tylko pytam
nie zgadzam sie na zadne bicie:) pytam, bo dziwi mnie podejscie niektorych, ze przyjda, poczuja sie bezkarni i mysla, ze nic im nie bedzie za tkniecie nie tam gdzie trzeba:O

Gość HMS..SCVC...Petard
Nie wolno bić kurwy

Gość a tylko pytam
Mother_Monster- nie, nie podniecala przemoc, ale zechcial uslugi jakiej ja nie oferuje i wiedzial o tym przed przyjazdem, bo powiedzialam. Jak odmowilam na miejscu to zagrozil wlasnie uderzeniem:O

Gość a tylko pytam
uderzyl lekko (na jego szczescie) mnie, wrecz klepnal bo myslal ze mnie wystraszy:o Siniakow nic nie mam, ale pan sie przeliczyl.

Gość Apasz24
Jesteś dziwka i jeszcze nie raz będziesz tak potraktowana ... mężulki nie mogą z żoną na ostro to będą szmacić Ciebie...

Gość a tylko pytam
na pewno:) z takim podejsciem spotka cie to co tego debila z dzis.

To jednak cie nie uderzyl? Jesli zagrozil ci w miejscu publicznym od razu go policja przestrasz. Przyjechal samochodem? Pojechaliscie w ustronne miejsce? Wiec wtedy nic nie histeryzuj tylko spokojnie go okrec wokol palca mowiac ze 'nastepnym razem to dostanie bo dzis nie jestes w stanie'...po czym bierz sie do roboty i rob to o czym byla mowa. Omam go,niech sie frajer spusci i padnie zmeczony. Po wszystkim zapamietaj jego rejestracje,i jego dane oraz telefon umiesc na necie jako przestroge na wszystkich forach typu gdziestoja.pl W smsie powiadom go ze spisalas rejestracje i idziesz z tym na policje.

Gość Apasz24
Mother_Monster już wiem skąd się bierze powiedzenie: "Kurwa, kurwie łba nie urwie" :)

Gość a tylko pytam
Mother_Monster- byl u mnie, chcial by mu zrobic cos czego nie robie:O Jak odmowlilam to mnie lekko w twarz klepnal i powiedzial " rob co ci kaze robic, bo dostaniesz wiekszy wperdol":O Mam w domu amstaffa, ktory od razu zareagowal jak go zawolalam. Pies byl w kuchni nie zamknietej, ale wyuczony, ze na komende przybiega. Przybiegl, a ja zadzwonilam po ochrone:o

Gość a tylko pytam
debil-klient nie uciekl bo nie mial szans. Ochronka sie zjawila i pan przeprosi, bo sie wystraszyl, a kasa oczywiscie zostala mimo, ze do seksu nie doszlo.

Gość Apasz24
Hehehehehehe ktoś chyba ma bujną wyobraźnię, pies obrońca :D:D:D:D

Gość a tylko pytam
psa, ktory nie szczeka na dzwonek moze kazda kurwa trzymac. Nie wiedziales o tym? To wspolczuje:O Ja mam pokoj od kuchni daleko, moj nie reaguje szczegnieciem na dzwonek domofonu, na dzwonek do drzwi owszem- szczeka. Ale jak klient zadzwoni domofonem i wiem, ze juz jest to sama otwieram drzwi by wlasnie nie wiedzial, ze mam psa, ktory spi w kuchni.

Gość a tylko pytam
szczeknieciem*

Gość Apasz24
Lepszy od od słuchu pies ma tylko węch ... i to go przeważnie niepokoi:). Dobra dziwko z kim ja w ogóle piszę ...albo z jakimś obłąkanym podszywem albo z kurwą, o którą nawet kutasa bym nie wytarł gdybym dowiedział się czym się trudnisz. Dobranoc dziwko, śpij, rano zacznie się kolejny ciężki dzien wypinania dupy ...

Gość a tylko pytam
Apasz24 o psach masz takie pojecie jak i o dziwkach. Idz wpierdol jakiejs, ciekawe jak szybo caly wyjdziesz z mieszkania:D zanim tkniesz dziwke to ochrona juz bedzie podjezdzac, dla nich to interes wiec jakiekolwiek siniaki, obrazenia sa spadkiem obrotu, bo taka pracowac nie moze. Jestes glupi czy udajesz?:O