Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbfgbngbn

Nadal ją kocham...chyba

Polecane posty

Skoro jest w innym związku, jakoś daje sobie radę. Z czasem zapomni. Wy Faceci dziwnie myslicie, macie KObiety gdzieś daleko...lubicie jak za Wami tęsknią, ale skoro mają już kogoś...szlak Was trafia. Daj Jej spokój...to najlepsze lekarstwo.

Gość fgbfgbngbn
bo ja juz nie wiem co czuje

Gość fgbfgbngbn
chce sie z nia zobaczyc bo zwariuje niedlugo

Gość 1234567890-98
jestem w podobnej sytuacji..

Gość hmmmmmm....
Autorze,myslisz ze spotkanie i wyjasnienie wszystkiego byloby dobrym wyjsciem, ze mogloby pomoc zakmnac te drzwi i jej i Tobie, abyscie mogli otworzyc nastepne? Bysbys szczery na takim spotkaniu?

Gość fgbfgbngbn
no ale co ja czuje to ja sam nie wiem :( wczoraj z nia gadałem tzn smsami... jest na mnie zła....proponowałem spotkanie, powiedziała ze nie bo sie boi ...mnie mówiła ze leczyła sie ze mnie u psychologa co jej nagadał, ze ja wykorzystalem, ze miałem przewage wiekiem, doswiadczeniem i ona czuła ze nie moze mi odmówic a przeciez robiła co chciała, mogła wyjsc kiedy chce nie rozumiem juz nic

Gość fgbfgbngbn
poza tym nie chce jej rozwalac związku, rodziny fajnie byloby sie znów z nia spotykac ale jedyne co moge jej dac to takie same spotkania w hotelu jak kiedys i tyle a na to sie nie zgodzi

Gość brakuje ci jej
ciala i adoracji jestes zwyklym burakiem i tyle a spotkac chcesz sie z nia chcesz tylko po to by znow sie w tobie zakochala i dawala... ty nie myslisz o niej powaznie, tobie brak tylko tych skradzionych chwil.

Gość fgbfgbngbn
wiecie co mi powiedziała ze chce miec ze mną kontakt ale tylko maile