Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeticc

kamuflaż , korektor do twarzy - pomocy??

Polecane posty

Gość kosmeticc

mam ogromny problem z cerą, mam piegi, czasami wyskocza mi krosty, skóra się swieci w twz. strefie T .Mam wesele w tą sobote, musze kupić genialny kamuflaż albo korektor który zakryje wszystko dosłownie i matuje. prosze doradźcie mi..

Gość kup sobie lancome
Podkład , lancome teint idole ultra 24h

Gość kosmeticc
ale mi chodzi o kamuflaz albo korektor pod podkłam a podkładu używam z Paese i na to jeszcze w kamieniu z Eveline ale chciałabm jakiś kamuflaż aby to pokryło i sie trzymało. myslałam też o Vichy Dermablend kosztuje coś koło 80 zł .

Gość kosmeticc
ten lancome teint idole ultra 24h jest za drogi, nie kupię takiego .. a wiecie czy ozna kupić próbkę Tester z Vichy kamuflaż???

Gość kup sobie lancome
Na allegro sa probki, jesli to tylko na 1 dzien ma byc. Kup bo warto podklad jest super kryje, matuje, rozświetla

Gość kosmeticc
tak ale mi trzeba na sobotę.. jeśli zamówie to już nie przyjdzie mi na tą sobotę tylko w następnym tygodniu:((((

Gość mieszkam w sznie
mocno kryje astor perfect stay 24h... albo revlon

Gość jdhjhfeufegfydgfdh
następna mądra... 4 dni przed weselem Ci się przypomniało że masz ogromne problemy w cerą? O takich rzeczach myśli się wcześniej. Czyta opinie, kupuje próbki i próbuje na własnej cerze co jest najlepsze. btw tanio nie kupisz dobrego korektora lub kamuflażu.

Gość kosmeticc
tak ale jeśli wydam te 80 zł to nie jest takie tanie prawda? myslałam aby pójść do kosmetyczki na make up. i nie wiem co już robić . zamówiłam sobie przez allegro Artdeco kamuflaż ale kurde nie przyszedł mi;/ i teraz musze szukac cos innego :( a vichy jest dobry ? używałyście??

Gość kosmeticc
chyba uzyje i kupie ten z Vichy ktory kosztuje 80 zł!

Gość kremooweczka
Ja bym poszła do kosmetyczki.

Gość elinka3
Najlepiej stosować bardzo dobry korektor do twarzy. Tutaj http://www.cocolita.pl/korektory jest bardzo duży wybór. Mają tam dobre ceny. Poza tym mają tam korektory dobrej jakości i tylko takie należy używać.