Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_pyta12323

pytanie takie o!

Polecane posty

Gość ona_pyta12323

pytam, bo tu duzo mam: mam mozliwosc wziecia kredytu w moim banku(mBank). Wplywa tam co miesiac wynagrodzenie. I wszystko byloby ok. Tylko czy mam mowic ze mam dziecko czy lepiej nie? na to konto rowieZ wplynelo becikowe i zastanawiam sie czy jak powiem ze nie mam to jakos tego nie sprawdza.

Gość ona_pyta12323
up

Gość kgnll
Masz dziecko? To lepiej to zaznacz we wniosku.

Napisz napisz. Bank udziela Ci kredytu na podstawie informacji uzyskanych od Ciebie. W ten sposób sprawdza Twoją zdolność kredytową. Podpisując się pod wnioskiem poświadczasz również, że dane w nim zawarte są zgodne ze stanem faktycznym pod groźbą odpowiedzialności karnej (nie pamiętam paragrafu. Poza tym bank może zażądać wyjaśnienia co to za zapomoga wpłynęła na Twoje konto, a wtedy możesz być już skreślona. Albo zażądają od Ciebie takiej dokumentacji, że odechce Ci się kredytu.

Gość ona_pyta12323
ale wydaje mi sie ze przy dziecku bedzie mniejsza zdolnosc, czy sie myle? a jesli o to nie zapytaja to nie musze sie tlumaczyc?

Gość ona_pyta12323
up

oczywiście, że to wpływa na zdolność, bo masz kogoś na utrzymaniu. poza tym, jeśli zaproponowali Ci kredyt to na podstawie wpływów na Twój rachunek, zatem napewno go przeanalizują.