Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kala8619

A jakie hobby maja Wasze dzieci?

Polecane posty

Gość Kala8619

Moj za miesiac skonczy 2 lata i ma bzika na punkcie... Kosciolow. Codziennie musimy zajsc do kosciola,obejrzec wszystkie krzyze,Bozie i obrazki,posluchac dzwonow bijacych w poludnie. Bez tego jest wielki krzyk i nawolywanie "bim bam bom";) rysujemy tylko dzwony,z klockow budujemy krzyze,wszystko inne kwitowane jest placzem. A jak to wyglada u Was?

Gość Ojjjoji
Oj będzie księdzem hehehehehehehehe Mój lubi mnie denerwować

Gość ehlkka
kala rozbawilas mnie z tymi zainteresowaniami twojego dziecka :)

Gość franek z fabryki firanek
albo jest synem księdza :) i chce zobaczyć tatusia ;)

Gość Kala8619
Nie,nie jest synem ksiedza;) z mezem nawet do kosciola nie chodzimy,wierzacy niepraktykujacy jestesmy. A Maly uslyszal kiedys dzwony,podbieglismy pod kosciol,tam sie okazalo,ze widac bujajace sie dzwony,a jak sie zorientowal,ze do kosciola mozna wejsc... Od 3 miesiecy prawie codziennie jestesmy w kosciele...

mój ma bzika na punkcie budowy strefy 0 w Nowym Jorku tam budują chyba 8 drapaczy chmur i wszędzie są kamery internetowe mały codziennie tam wchodzi, ogląda a potem muszę słuchać relacji, gdzie dzisiaj wylewają beton albo gdzie kładą zbrojenia i ile betoniarek przyjechało... :D w swoim zeszycie prowadzi dokumentację a na podłodze w pokoju ma własną strefę 0 czyli zbudowane z lego wieżowce i dźwigi na pozycjach w jakich są w rzeczywistości

Gość ehlkka
franek z fabryki firanek - :D :D Hahahahaha.

Gość Kala8619
Rafinka, dobrze wiedziec,ze nie tylko moj ma bzika na jakims punkcie;)

Gość Nawet jesli nie ma innej
Pewnie modli sie za grzechy rodzicow.

hehe a to by się moja teściowa ucieszyła na takie hobby wnuka, a nie tylko auta i auta, dotego jeszcze nie powie samochód tylko brum brum, a przecież dzieci w jego wieku to....;)

Gość czytam bo lubię
A mój 3 latek ma bzika na punkcie strazy pozarnej, strazaków i wszystkiego co ma swiecacy baner na samochodzie oraz swiatła. Z salonu mamy widok na straz wiec za każdym arzem jak usłyszy to wdrapuje sie na parapet z sofy a ja musze go sciagac. Każdy kto ma zielonę kamizelke odblaskową jest strażakiem oraz wszystkie samochody z swiatłem na dachu (taxówki także) to straże. Każda zabawa to w strazaka, z klocków budujemy garaże dla strazy, ze skakanki ma sikawkę, przebiara się w rózne ciuchy i jest strażakiem (wczesniej miał fazę na płaszcz przeciwdeszzowy oraz chustke na głowe i w tm byl strazakiem), jestem na etapie kupna stroju strazaka dla niego bo juz nie mogę patrzć jak wyciąga ciuchy i się ciągle przebiera w jakieś łachmany...

Gość gość
mój syn ma 10 lat i ma bzika na punkcie wszytkiego co lata zbiera drony i helikopterki, potrafi uzbierać 500 zł na takiego drona później wszystko rozkręca i nie potrafi już złożyć :-o córka ma 8 lat i zbiera.....wszystko kucyki pony, lalki barbie, ostatnio baby born - dość drogie hobby....

Gość Anika775
My wspólnie z rodzinką kolekcjonujemy komiksy i gadżety , kupujemy bardzo stare i trudno dostępne tutaj www.atomcomics.pl Bardzo nas to wciągnęło i zainteresowało. Może i Was wciągnie ta pasja:)