Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Golden-eye28

Pijana siostra zlała się do umywalki i urwała baterię...teraz nie chce płacić

Polecane posty

Gość Golden-eye28

Przyszła do nas w sobotę (ok. 3 w nocy) po imprezie z prośbą abym ja przenocowała. Wpierw rzyganie przez 30 minut do zlewu i prośba abym potrzymała jej włosy, a kiedy poszłam do kuchni po szklankę wody to jak wróciła - widzę jak okrakiem jest na zlewie z jedną nogą opartą na pralce a drugą w powietrzu i sika. Potem zaśmiała się głupkowato, zeszła (wtedy rozwaliła baterie) i ponownie zwymiotowała. Mąż jest wściekły, pyta się czemu ją wpuściłam w takim stanie, ona nie chce płacić i nie wiem jak od niej te kasę zdobyć (jakieś 600 zł)

Gość kremooweczka
Strasznie współczuję :o ile ona ma lat?

Gość Golden-eye28
17. Mieszka jeszcze z moimi rodzicami i w sumie wiem że jak jej każę zapłacić to ona weźmie od rodziców, a że u nich się nie przelewa - wychodzi błędne koło

Gość kremooweczka
Pogadaj z rodzicami, niech ją wyślą np. do roznoszenia ulotek, żeby oddała kasę. Niech taka będzie jej kara.

Jak mozna rozwalic baterie? Chyba jest z metalu i kosztuje zazwyczaj 50zl, masz taka droga? Chyba, ze umywalke, ale 600zl? I zlew w kuchni na ogol jest obudowany

Gość Golden-eye28
znowu prowo mi nie wyszło 😭

Gość Golden-eye28
To o 10:22 nie ja napisałam.

Gość dobrze ze jej
dobrze ze jej te kawaliki zlewu nie wbily sie w dupe bo by trzeba bylo po ambulans telefonowac

Rudowlosa Marketto, wiem, ze sa takie baterie, ale malo kto je kupuje. Poza tym naprawde trudno uszkodzic taka baterie. Urwac to mozna, ale umywalke i rury. Jak sie baterie wyrwie ze sciany (chyba jesli siostra wazy powyzej 250kg) to normalnie bierzesz i gipsujesz i wkladasz z powrotem :P co najwyzej mogla sie zniszczyc uszczelka, kafelki, rury, umywalka a nie bateria

Gość kremooweczka
W sumie racja, może da się to po prostu naprawić?

Gość po pijaku nie ma trudno
trzeźwy by się pół godziny męczył by urwać a pijany.. to jest moment i to niechcący z własnej praktyki znam :( dawno dawno temu w średniej na domówce dwóm kumplom nogi połamałem niechcący nie wiem jak to zrobiłem potknołem się karetki trzeba było wzywać i musiałem za nie zapłacić :O

Gość jasssme jak słońce
bateria za 50zł??? hahahaha

Gość zwolnił cie bo nikt
baterie za 50zł były w latach 90tych 600zł za zlew z baterią to normalna cena nawe niewygórowana