Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrowa ZZZ

kontrol biletow mpk,szlag mnie zaraz trafi!

Polecane posty

Gość mrowa ZZZ

jak to kuzwa jest,no jak??? od stycznia pracuje,wyrobilam se urban card,co miesiac kupowalam bilet skrzetnie pilnujac terminow zeby nie jezdzic na gape.I w ciagu trzech miesiacy nic,zadna kontrol,zero.Bilet skonczyl mi sie dokladnie 10 kwietnia,to byl ostatni dzien waznosci.Nast dnia pojechalam na gape bo zwyczajnie nie mialam kasy,znalazlam sie w tragicznej sytuacji finansowej.Nie mialam ani tych 48zl na miesiac ani 2,40 na jednorazowy bilet.I co,? kontrol!!! spisali mnie.Malo tego,tego samego dnia wracajac z pracy tez kontrol ale udalo mi sie wysiasc.W od tego 11 kwietnia do dzis czyli w ciagu tych dwoch tygodni mialam razem 4 razy kontrol,dwa razy mnue spisali. powuedzcie jak to do cholery jest,ja jakiej zjebanej zasadzie to dziala....:-/

Gość malinowa_i_porzeczkowa
A ja nie kupuję biletów wcale, bo nie mam gdzie:/ Do automatu mam kawałek (na przystanku nie ma), w dodatku wiecznie nie działa. A jak nie działa to sorry, nie mój problem. Pod pracą niby działa, ale ciągle tworzą się pod nim kolejki, a już 5 osób przed biletomatem powoduje, że czeka się prawie 10 minut (bo muszą monety znależć, wrzucić, automat wypluwa, musi wydrukowac bilet, itp). Jakoś w kioskach było szybciej. Miesięcznego nie załatwię, bo ani mi się śni jechać na drugi koniec miasta, zeby się wystać w kolejce po kartę miejską. A jak bilety były papierowe, to zawsze miałam przy sobie miesięczny, kupiony w kiosku na osiedlu, ew. w kiosku na przystanku kupowałąm szybko jednorazówki:)

Gość fotel
zasada murphiego.jeżeli coś może się nie udac to się nie uda.

Gość mrowa ZZZ
bo ale dlaczeeeegoooooo :O

Gość ztm,kanary
no bo taka jest zasada,ze jak masz bilet to nie ma nigdy kontroli a jak raz nie masz to Cie złapia .. w Wwie mam to samo

Gość ALKDJK
Kontrola jak już ;/

tez tak mam. zawsze pilnowałam i wgl, raz nie doadowałam bo chciałam doładować koło szkoły poniewaz u mnie nie ma automatu i co ? złapali mnie gdy jechałam do szkoły ! 26 mi się skonczyła a 27 rano mnie zlapali :/