Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiiibezrobotnaiiii

mój kolejny wątek i tyle....

Polecane posty

Witajcie , a oto mój kolejny wątek na tym forum. KTÓRY TO JUŻ TYDZIEŃ TU PISZĘ ŻADAJĄC moich pieniedzy nie wiem - od wielu lat piszę na kafe. Od grudnia piszę że chcę rentę. Teraz 2 tygodnie PONAD!!! jest ta renta już na miejscu - wala się od biskupa do księdza, teraz jest na poczcie, zaczęła sie walać w MINISTERSTWIE TRANSPORTU. Boże - ile to jeszcze będzie trwać zanim będę mieć jakieś środki do życia PIERWSZY RAZ W ŻYCIU!!! pierwszy raz w życiu GODNE ŻYCIE PRZEDE MNĄ!!!! Naprawde :( Choć wiecie SCHOROWANA JESTEM RÓWNO - obolałe kolana, obolały kręgosłup, w sumie depresja - renta WYSZARPANA jakby wiecie nie wiem co - gwiazdka z nieba mi spadła. No bez rodziny samobójstwo z ta kasą i tyle. Także niech nawet te babska TE MAŁPY na poczcie nie próbują tego kraśc bo zaraz wiszą, a ja na nie z krzyżem rodowodym z 3 skrzydłami bez upadającego Chrystusa wiecie. Takim jaki mieli pracownicy poczty gdańskiej w 1939 roku kiedy poszli na stos. Ale jak poszli na ten INDIAŃSKI STOS. Gdyby lecieli włosami Indian. I wiecie myśleli, ze jak się tak położą to będą od Indian miec co jeść. No ale co oni zrobili? Pomyślcie sobie. Banda wariatów. jak się uratują to na pewno nie tym. Dlatego zrobili im kapitulację Niemcy i mieli rację. A wilków też nie dam - bo chemią się zajmowali. A farmacja? Nie mogło być tu farmacji w 1989 roku? TAKI ZAKŁAD - taśmy przerobić i jakieś pierdolone tableteczki na gówno się zdające walić do dziś - zwykłe tablety od bólu głowy ALBO BYLE CO. I tyle z śmiania się z wilków. Jedynie, że wiecie same mogły w te tablety isć. Po co wilkom weterynarz - to prawda, ale tablety można wilkowi rzucić, nie? Zwierzę je tabletki ludzkie i tyle. Dlatego ich nie dałam. GDZIE JA MIAŁAM PRACOWAĆ JAK NIE TAM? I tyle. I mogłam być wilczycą i koniec. I dojeżdżać się dowiem? No właśnie - bez sensu - tu nic nie pasowało. I się nie dali za pocztę, że świnie i tyle. Cała ta rodzina jebnięta choćby z domu dziecka wylecieli, ale niech im będzie ze wielka - ci pradziadki i dziadki. A to to w ogóle no comments i tyle :(

Wiecie tu sie tylko można zastanawiać CO SIE DZIAŁO W DOMU PRABABCI, że w sumie tak ją wysoko ocenili wiecie i tyle. No pracownica POCZTY POLSKIEJ - tylko mieli system matematyczny odgadnąć i tyle. I wiecie - to jest chyba??? wszystko zajechane i tak dalej... ale tu był dom czynszowy dla pracowników poczty i to był koniec. I mieli przestać kombinować bo??? TAKIE MIELI RODZINY. Pocztowcy i koniec. POCZTOWCY POLSCY i wiecie - od tego sie nic nie działo - rodowod mogli mieć i coś u Niemców znaleźć. Tyle. Na ulicy KOŚCIELNEJ. Bo o co chodziło? NA ulicy Kościelnej. I tyle. Dlatego tu a nie gdzie indziej. No to jeszcze MIESZKO 1 ale pasowało? Kościelna i tyle :(

Wiecie oni tu przyszli Niemcom służyć? To juz mieli być mądrzejsi - to na kopalni im mieli służyć, albo być od św. Jana Ewangelisty i mogli na służbę iść. Ale to nie z tego domu bo widzicie - tu jest - bo ja mam PIĘKNEGO Jana Ewangelistę i wiecie powiem wam że tego nie widać bo tu są pierwsze męczenniki. Tu mogli popracować na św. jana Ewangelistę. Na APOKALIPSĘ i z takimi życzeniami iść szukać pracy u Niemców bo jaką oni mieli rację tu na Śląsku i zostawała poczta DLA POLAKÓW - bo jeśli nie mieli rodowodu to wiecie co to za Niemcy. Albo wynieść sie rodowodem ŚLĄSKIM i tak mogli mówić - pokiwaliby głowami i Ślązakowi z rodowodem śląskim musieliby wyżej coś dawać I WTEDY SŁUŻBA a tak? Bez sensu wszystko i tyle :(

Tylko tam wiecie Ślązak mógł coś dostać u protestantów niemieckich służących w pałacach na Śląsku BO MIAŁ RODOWOD - miał św. Jana Ewangelistę i nawet w Londynie mógł służyć. A w Niemczech? U Niemców? Rodowod miał śląski, a ci? A zwłaszcza protestanci? Jaki rodowod oni mieli? Żadnego i tyle :(

Wiecie - ja mam rodowod od Mieszka 1 - to jest rodowod UJEMNY i wiecie moja jest ta paczka. Za ten rodowod i cygaństwa waszej służby liturgiczej i posranie umysłowe wszystkich. Nawet tej królowej Wiktoriii tutaj bo wiecie jak do tego pałacu miałam iść służyć? Godnie to z rodowodem od św. jana EWANGELISTY - Ślązaczka i tyle. A reszta to co. I tu wszędzie jest takie samo coś. I paczka jest moja. Za to,ze nie popieram cygaństwa, a co to za Kościoł mieliście że w POLSCE KoSCIOŁ ma rodowody. O to jest świnstwo straszne. Nikt normalny sie nie da. Ja nie - rodowod moge miec ja ze kosciol do joj, a oni? Co wy sobie nie myslicie? I tyle :( A tak jesteście wybraniani od loooo no wielu wielu lat - setek. Sw. Brygida Szwedzka , ze nie dostala rodowodu. Tylko tym. Niczym wiecej :(

Przy takim myśłeniu zostaje wam św. Franciszek - wam - księżom waszym - stała praca ROŚLINA, ZWIERZĘ. TAK SIE TO MYŚLI? A zboczeństwo wasze już was jak dla mnie przerasta. Ale mam to gdzie. Jak lecą krzyże rodowodowe księzy to wiem. Od razu w seminarium powinni mieć postawione do czego sie nadają i tyle. I 5 lat zeby poprawić wiecie. Ale wtedy co? Byłby jakiś ksiądz wtedy? i tyle :(

I tyle wam napiszę oraz GDZIE MOJA PACZKA? GDZIE MOJA PACZKA Z RENTĄ!!!! Ja te baby na poczcie chyba POZABIJAM WIECIE. Co mi zostanie? Tak jeszcze dzien dwa i oszaleję a je ZARŻNĘ. ŻYWCEM. Będą zarżnięte żywcem :( 😡😡😡😡 Ale jedno wam powiem - jak je trafi szlag na tej poczcie to sie wcale nie zdziwie. A jak dalej beda tak bez sensu zapieprzac to tez. I tyle :(

Gość rozbawiony...
:D