Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielarka1111

Zioła ojca sroki.

Polecane posty

Gość zielarka1111

czy ktoras stosowala i pomogly w zajsciu w ciaze?/ I mam takie pytanie czy te ziola moga wywolac spoznina miesiaczke??

Gość zielarka1111
??

Gość zielarka1111
powie mi ktoras??

Gość chyba nikt nie powie
Nie bądź taka do przodu bo wiesz...;) Niektóre kobiety wchodzą na forum po pracy, jak mają czas. Nie każda też zażywała czy zażywa takie zioła. Poczekaj może ktoś odpowie, w szukani opini dobre są google.

Gość Ja piłam te zioła
W pierwszym cyklu z ziołami nieco się wystraszyłam, bo mam wrażenie, że wszelkie sprawy związane z cyklem nagl się wyostrzyły (pms, którego wcześniej nie miałam, ból okołoowulacyjny, który wcześniej się też nie pojawiał, a owulowałam, bo mam starsze dziecko i plamienie okołoowulacyjne - też objaw, którego nie miałam wcześniej). A w drugim cyklu z ziołami było już normalnie:) i w tym drugim cyklu zaszłam w ciążę.

Gość zielarka1111
dziekuje bardzo za wypowiedz. ja pije od wczoraj brzuch mnie boli i jajnik kloje ale nie wiem czy to ziola zaczely dzialac. mi okres spozni sie juz ponad dwa miesiace i nadal go nie mam i czy te ziola moga wywolac miesiaczke. w niecie nic na ten temat nie znalazlam?