Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallonka

czy to zawal czy co???

Polecane posty

Gość kallonka

witam od 2 dni czuje dziwny bol w klatce piersiowej...jest to klujacy , przeszywajacy bol i promieniuje do lewej reki....jakby sie rozciagal...mam 22 lata ostatni czas byl dla mnie stresujacy dodam ze jestem wystraszona odkad mam te bole nie wiem dlaczego poprostu czuje niepokoj...bol trwa nieustannie nawet jak leze prosze czy ktos wie co moze byc przyczyna takich objawow, dodam ze do lekarza wybieram sie w tym tygodniu ale to za 2 dni ale chcialabym wiedziec czy ktos jest w stanie mi odpowiedziec czy to jakis zblizajacy sie zawal czy co??/

Gość truuyi
za mloda jestes na zawal, moze to ze stresu po prostu?

Gość dfghfdgfdfgdf
to moze być zawał, lepiej odwiedź kardiologa 🖐️

Gość ból zawałowy
trwa parę, parenascie minut. wg mnie nie ale jedynym kto może to orzec jest kardiolog. potrzebne EKG i badanie krwi. możesz iść na pogotowie.

Gość hgjgg
Jesli jestes nerwowa osoba moze to byc tzw. nerwica sercowa. Na wszelki wypadek dobrze sie odzywiaj,jedz jak najmniej tluszczow. Dodawaj imbir do herbaty (zbija cholesterol).

Gość ftfdrtghdghfdgh
lepiej idz do lekarza, moj znajomy umarl na zawal, tylko ze byl grubo po 50-ce,tez go tak bolalo przez pare dni a jak wybral sie do, lekarza to po drodze zawalu dostal i bylo za pozno, byc moze tez zoladek cie boli i wtedy tak promieniuje, idz lepiej do lekarza