Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coteraz

za ile moge sprzedac komputer stacjonarny 6 cioletni i

Polecane posty

monitor lcd 19' philips? chce sie tego pozbyc bo mysle o laptopie ale niewiem ile to jest warte zeby to sprzedac?

Gość wynieś po prostu na śmietnik
bo taki stary komputer tylko tam się nadaje

Gość 6-cioletni komputer chcesz
sprzedaać?:D Przecież on juz był przestarzały zanim ze sklepu do domu dojechałeś:)

ale on jest w dobrym stanie chodzi bez problemow,ostatnio przeszedl nawet kapitalny remont.

Gość truuyi
glupota sprzedawac dobry sprzet, a jak sie zepsuje laptop to co wtedy? z czego bedziesz korzystac? ja mam w domu dwa komputery, stary ma juz chyba z 10 lat ale nie mysle go sprzedawac bo co bedzie jak nowy sie popsuje?

Gość gość
ja mam stary komputer ale popsuty juz na amen. jakby cos jeszcze dzialalo to moze na olx ale tak to juz sama nie wiem. myslicie ze moze jeszcze jakies czesci z niego by sie nadały ???

Gość gość
ja na amen to elektrośmieci

Gość gość
Ja mam 4-letni komputer. Siedzi w nim core i5 3570K i nawet teraz sam procesor sprzedaję bez problemu za 500 zł (nowy kosztował 1000 zł). Więc zależy co to za sprzęt.

Gość gość
ja mam też stary komputer, ale wymieniłam kilka części i jeszcze jakoś śmiga powoli. Jeśli chcecie pozbyć się starego komputera albo jakis cześci to warto wybrac się do tego skupu elektrośmieci elektrosmieci.warszawa.pl. bardzo sprawnie działają.

Gość gość
Jak znajdziesz kupca - to super, jeśli nie oddaj go do www.agorecykling.pl tam zajmą się jego recyklingiem. Żeby nie przyszło tobie do głowy to, aby wyrzucić go na śmietnik, bo powinien być odpowiednio zutylizowany !

Gość g4g4ggg4g4
Jednym z najbardziej istotnych obszarów funkcjonowania wszystkich firm jest ich promocja. Prace podejmowane w takim zakresie będą efektywniejsze, gdy poleci się je agencji reklamowej Lublin. https://reklama-lublin.pl/

Gość gośćfgeg3
Jednym z najbardziej liczących się obszarów funkcjonowania każdej działalności jest jej promocja. Czynności realizowane w tym zakresie są efektywne, gdy oddaje się je agencji reklamowej Lublin. https://reklama-lublin.pl/