Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EERRRR

DO KOŃCA MIESIĄCA ZOSTAŁO MI TYLKO 250 ZŁ.

Polecane posty

Gość EERRRR

JAK ŻYC? JAK TO U WAS WYGLĄDA ? ZARABIAM 2 000

Gość przeciez sporo.......
spoko, mi zostało 50 zł ;). przecież został tydzień - w Twoim przypadku nie widzę najmniejszego problemu

Gość ertyuiop[]\
mi zostalo 80zł 2 dorosle +3 letnie dziecko i jeszcze musze sie zanatkować super nie

Gość EERRRR
ALE ZAPOMNIAŁAM dopisac ze z teg o musze sobie kupic bilet miesięczny za 150

Gość aaaaaaarwena
przerombane z tymi dziecmi... ja moze nie jestem rokefelerem ale przynajemniej odpowiadam za siebie i mam wiele wsparcia...cholera jak to bedzie jak w koncu bede miala dzieciaka,...

Gość bezdomnaiiiibezrobotnaiiii
A ja w ogóle nie mam pracy od 12 lat i też musi być, a teraz gdyby nie paczka matki to samobójstwo Z POLSKĄ RODZINĄ w sumie zdrajców i zer. Morderców. Ale przywaliłam baskom na miejscowej poczcie wiecie - mam rodowdod UJEMNY od Mieszka 1 i paczka moja. Taki rodowod jest po ograniu Władysława Gomułki i tak nie pasuje sprzątać w Polsce i władza sprzątaczek. Tak mnie debile urządziliście. A moim passem USA wybita jest rodzina w niemczech - Mengelego i jeszcze tam jeżdża. Bo czemu Niemców nie popiera. Rodowod od św. Jana Ewangelisty jest BIBLIJNY wiecie i wcale nie musze Niemców popierać. PO CO? To był ŻYD. To nie trzeba popierać Niemców - np. za Holokaust. Można mieć rodowod i nie być Niemką. Albo za mój rodowod od ojca. Ja mam św. Elzbietę zaliczoną - przyrodniczka i w ogole, ale wiecie - tyle ile. Jakiś rzymski, na kasę, dzieckiem sie całe zycie dorabiał, posługiwał, WYSŁUGIWAŁ, matkę powiesił, Indian, wszystko gdzieś, porwał, babcię obsmarował, rodziców powiesił. CO MNIE TO OBCHODZI? Całe Niemcy. I paczka moja bez Bony I Mengele. Ograjcie sobie Władysława Gomułkę i to też coś zyskacie tak. i tyle :( 😡😡😡😡

Gość truuyi
robią dzieci, pracy nie mają, glosują na PO, a potem jęczą na forum

I zobaczcie babsokm na poczcie i Agnieszce Śmieszce zostaje po mnie szczota - zamiatać. Bo co miały robić? Sprzątaczki - gdzie na pocztę wiecie bez krzyża rodowodowego mogły iśc i tyle. BEZ SENSU ZUPEŁNIE. Do sprzątania i tyle. Głupie jak snopy siana - jak ten KK wasz i tyle :( I wszystko. Co jeszcze? Reszty wam nie napiszę co o was myślę bo byście mnie zabili. A tak? I tyle :(

Gość jowyta86
Mi jeszcze zostało 1500 zł, z czego 900 zł musimy zapłacić ratę, 200 zł za prąd, 50 za telewizję. Także zostanie mi 350 zł, a też jeszcze muszę zatankować bo dojeżdżam 20 km w jedną stronę do pracy codziennie, jestem osobą palącą. Ale dobrze że mąż dostanie ponad 200 zł bonu żywieniowego, więc myślę że spokojnie damy radę, a i z mężem odłożyłam w tym miesiącu 200 zł. A dodam że jesteśmy młodym małżeństwem, mieliśmy trudny start, w szczególności przez pierwsze 3-4 miesiące. A teraz powolutku podnosimy się z tego. I co, da się? Da się!

Najlepszy jest wiecie ten mój ojciec - to co napisałam to wszystko POD OKIEM KK. I tylko Bóg go wyrzucił. A mnie tylko Bóg pomógł w życiu. To od Niego mam rentę. Oczywiście za wartości i tyle. I taka uczciwa byłam i wszyscy sobie mną jechali , doktoratu mi nie dali dokończyć bo tu taka jedna lepsza z krzyzem rodowodowym Kevina - no to wartości, a ja co - studiów nie mogłam dokończyć? PROSZĘ BARDZO i tyle. Za to mam rodowod ujemny od Mieszka 1 i tyle. Za państwo. Za Piłusdskiego. Bo Piłsudzki to nie - za wysoko. Ale inne rzeczy? I tyle :( No i paczka ciągle moja. Czemu znowu nie???!!!!! 😡😡😡😡

Gość no ja zarabiam
8000-15000 na miesiąc a do 10 czerwca mam dla siebie 16 zł :O etat plus działalność i z niej zlecenia oszczędności mam ponad 600 tys siostra ma problemy i jej dupe ratuję znowu :O mam zapasy jedzenia w spiżarce, zamrażalce i lodówce mam też ogródek bez kasy w portfelu poradzę sobie bez problemu :)