Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poop852

Ciąża? a prolaktyna

Polecane posty

Gość poop852

Mam pytanko czy przy problemach z prolaktyną ale regularnych @ jest możliwość zajścia w ciąże? Ból piersi nie ustępuje @ brak jak narazie i tak sobie myśle czy jak @ miała by przyjść to czy teraz jeszcze piersi by bolały?

Gość poop852
Czy gdyby opuźnienie wynikało ze stresu to bolały by mnie piersi? Proszę napiszcie czy też tak macie!

Gość poop852
Nikt tak nie miał?:-(

Gość prolaktynaaaaaa
ja mialam podniesiona prolaktyne i 3 miesiace staralam sie :) w 3 juz sie udalo.. tyle ze w 3 cylku dostalam bromergon mimo ze nie mialam bardzo duzo przekroczonej mialam jakies 37 :) i po @ zaraz zaczelam brac bromergon i juz w tym cykly zaszlam w ciaze :) a teraz juz jestem w 6 miesiacu.. wiec nie martw sie ....... wszystko jest mozliwe

Gość ja miałam bardzo wysoką, a
zanim zaczęłam się leczyć,zaszłam w ciążę. Ale to, że ja tam miałam nie jest regułą przecież.

Gość poop852
Po obciążeniu tylko wyszła większa.Zadnych leków na razie nie biore czeka na rezonans magnetyczny bo przy okazji ostatniego coć tam chyba wyszło. Ale zastanawiam sie czy jak bym w ciąży nie była to czy nadal bolały by mnie piersi jak juz po terminie?

Gość kosmoweczka 32
Jesli to spoznienie nie jest spowodowane ciaza to puersi i tak beda bolec dopoki @. Ja przy lekko podwyzszonej prolaktynie zaszlam w ciaze. Ja bym sie nie zastanawiala tylko robila test jesli jestes juz po terminie.

Gość poop852
Robiłam test- wyszedł negatywny ale to dopiero 2 dzień po term. Poczekam do końca tyg. i zrobie jeszcze raz. Wienc uważasz że nawet jak już po ter. to piersi i tak mogą boleć nawet jak @ ma przyjść z opuźnieniem 5 dniowym np?

Gość kafarek
Jeśli spóźnia się @ to czemu nie robisz testu . Jeśli przesunęła się owulacja to może lada chwila dostaniesz @ i dlatego bolą cię piersi.Jeśli po obciążeniu wyszło że masz za wysoką prolaktyne to czemu nie bierzesz leku na obniżenie.

Gość poop852
kafarek-pisaam że robiłam dziś test. A leków lekarz mi nie zapisał tylko wysłał na rezonans.

od 15 roku życia mam podwyższona prolaktynę-na szczęście nie jest dużo wyższa niż norma. obecnie jestem w drugiej ciąży