Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

el elifka

Muzułmanie są dyskryminowani w Europie.

Polecane posty

może to nie kwestia dyskryminacji, muzułmanie sami są sobie winni tego, że ludzie mają o nich określone zdanie i wydaje mi się, że zwyczajnie boją się ich zatrudniać...

Gość wkurzona ilonaaa
no i? maamy płakac z tego powodu? Francja np. nawpuszczała pełno muzułmanów, kórzy tylko pobierają zasiłki od państwa, nadszedł kryzys to nie ma się co dziwić, że rodowici Francuzi nie chca utrzymywac darmozjadów

no niestety, przykład Francji jest trafny, muzułmanie tak się tam panoszą, że szkoda słów, a dzielnice arabskie to już jedna wielka patologia, strach przejść...

Gość mucio mucio ti ti ti
jakos wszędzie na świecie ludzie potrafia sie dogadać mamy XXI wiek a tylko w tej zajebanej Azji sie tłuką ..ciagle wojny, zamachy, gwałty, wojna domowa, bieda...takie nasienie i to sie powinno tępic..ale bym im chciałą wszystkim do słychu powiedzieć..ale to nie mozna bo to są głupki... od rosji aż po samą Indponezję i sie jeszcze mnożą na potegę

Gość emigrantka12566
Mieszkam we Francji i jak wiadomo muzulmanow jest bardzo wielu.I nie chodzi o to,ze sa dyskryminowani tylko oni sami nie chca pracowac.Ze swieca znajdziesz pracujacego!!!A najlepsze jest to,ze nie pracuja a kasy maja jak lodu.....

Gość emigrantka12566
Jak juz pisalam widze bardzo wielu arabow ktorzy nie pracuja,maja kase bo to widac (samochody,ciuchy ,dzieciaki najnowsze gry,komorki itd)a najgorsze,ze Ci ludzie pobieraja zywnosc z bankow zywnosci i pracownicy mimo,ze widza jak wygladaja,jakimi brykami podjezdzaja,nic nie moga zrobic,bo formlnie sa biedni....

Gość emigrantka12566
nie ne zazdroszcze,bo sama na siebie pracuje,na dzieci,nie pobieram zasilkow na dzieci,tylko mam tyle dzieci na ile mnie stac,nie chodze i nie upokarzam sie po zasilki,a oni tak po prostu robia!!!!zyja na socjalu,dzieci narobia,a jak traktuja zony i dzieci tez widze.Wiec sory,ale chcialas prawde to bardzo prosze,i nie dziwie sie ze sa dyskryminowani,bo ja tez nie moge na nich patrzec!!!!i tyle na ten temat

emigrantka witaj w klubie.... ja ich nie toleruję, panoszą się w coraz wiekszych rejonach...

el elifka czy Ty przypadkiem nie masz faceta Muzułmanina??? ....

Gość ja rowniez nie lubie
Muzulmanow. Najgorsze sa dzielnice, gdzie pelno tego pydla. Zabiliby cie bo jestes bialy. Dzielnice, w ktorych brytyjczycy chodza bokiem zeby w pape nie oderwali. brrr :o

i do tego te wojny w imię Boga...tam każdy rozumie koran tak jak chce..a ze są krajem nienawistnym to kazdy wie jak jest...współczuje kazdej kobiecie która ma takiego delikwenta za męza

nawet gdyby pobierała to co Ci do tego? Przynajmniej jak idzie do urzędu to nie straszy ludzi swoja obecnością... moze i to stereotyp, ale skrupulatnie sobie zapracowali na niego (muzułmanie) no ja bym się nie chciała znaleźć w jednym urzędzie (a nie daj bóg na piętrze) z muzułmaninem....strach by mnie obleciał... DZIWAKI

Gość frentii
Popieram emigrantke, trzeba dodac do tego czarnych. Leniwe dupy do pracy nie pojda, a ubrani od stop do glow w firmowe ciuchy, najnowsze komoreczki, gadzeciki, ale oczywiscie jest bezrobotny i smieje sie w twarz Polakom czy innym emograntowm, ktorzy zapierdalaja i maja mniej od tych nierobow. A kobiety nie maja zadnych ambicji, tylko sie rozmnazaja jak kroliki, bo kazde dziecko wiecej, to wiecej kasy

Gość miszel fajfer
my jesteśmy dyskryminowani u nich więc o co tyle szumu?

Gość nie lubię zółtków
i niech siedza muzułamnie u siebie. Leniwi są i maja pretensje o wszystko, po co komu taki wrzód na dupie.

Gość a z czym wam się to kojarzy
niby nie pracuja a jeżdżą dobrymi samochodami i źle traktują kobiety? tak tak, z naszymi rodzimymi Cyganami :P

Gość realista2098
I BARDZO DOBRZE - po co sie pchają do naszej - białej Europy. Wynoch na pustynię!!

Afganistan (muzułmański) był pięknym krajem jak do niego wchodziłem ludzie pracowali, były miasta, ulice, samochody, praca. Wszystko się rozwijało... Zapraszam teraz, jak zobaczycie jakiś bar lub samochód macie farta... Ruiny widać wszędzie.

Gość bongite z NIemiec
mam z facetem firme (booking&PA) i nie zatrudnie muzulmanina ze wzgledu na "niewyjsciowosc" wysmarowani zelem, napryskani jakims kurwim dieselem, az slabo sie robi jak sie kolo takiego stanie, nie mowia dobrze po niemiecku (nawet ci tu urodzeni) tylko po kanakisch i caly czas "wallah wallah"..kogos takiego nie moge wyslac do klienta w stosunku do kobiet absolutnie nie potrawia sie zachowac, tzn. te atrakcyjne probuja uwodzic(bez znaczenia jak bardzo jest to nie na miejscu) a te nieatrakcyjne traktuja pogardliwie (mowie o mlodych, starzy cmokaja na wszystko jak leci) kobiety to nie za czesto sie o prace ubiegaja, bo dzieciakow maja od groma, albo im poprostu z domu wyjsc nie wolno

Gość hjhkhluiu
uwodza hehe zeby ciebie nie uwiedli. brzydkie lubie tez.

Gość bongite z NIemiec
coz za riposta gratuluje