Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie faceta który

Rodzice nie zgadzają się na taką metode antykoncepcji u mnie!!

Polecane posty

Gość znacie faceta który

Ja o tym zabiegu myślę. Mam 20 lat i chcemy to zrobic ze swoją dziewczyną. Problem w tym że rodzice się nie zgadzają na zastrzyk. Ojciec mówi żebym lepiej używał gumek ale one są mało skuteczne.

Gość spoko normalna jesteś
napisz to jeszcze raz. Jaki zastrzyk ? czyji rodzice? ile lat ma dziewczyna?

Gość znacie faceta który
Dziewczyna ma 20 lat tak jak ja Ja chce poddac się antykoncepcji takiej jak zastrzyk antykoncepcyjny dla mężczyzn A moi rodzice uważają że to zły pomysł, taki zastrzyk jest bardzo dobry bo działa 10 lat

Gość mucio mucio ti ti ti
Jeśli sam sie utrzymujesz to co cie obchodzi cudze zdanie, twoja sprawa

hm, szczerze mówiąc nie słyszałam o czymś takim, ale jeśli pasuje ci 10 lat bez szans na dziecko to twój wybór, a nie rodziców. Jeśli twoja dziewczyna też się na to zgadza to śmiało :)

Gość znacie faceta który
Utrzymuje się tylko w połowie sam bo studiuje. I na najbliższe 10 lat nie planuje dziecko to rodzice powinni się cieszyc że jestem odpowiedzialny. Nie wiem tylko gdzie dostane ten zastrzyk.

Gość rodzice sie martwia
Skąd wiesz, ża za 4 - 6-7-8-9 lat nie chcesz się strać o dziecko?! Różne sa sytuacje. Powiedzmy "odpukać!" będziesz miał ty albo twoja partnerka raka i to będzie ostatni moment na dziecko przed chemią.,.. Nikt nie jest w stanie pzrewidzieć swojego zycia na 10 lat...

Chłopie, masz 20 lat! Dwa pytania : 1.Dlaczego twoi rodzice w ogóle o tym wiedzą? Masz 4 lata i konsultujesz z nimi wszystko? Gadasz z nimi nawet o swoim współżyciu? :O 2.Dlaczego obchodzi cię ich zdanie? Zabronili i chłopczyk nie będzie nic robił, bo nie ma zgody mamusi? :D

Gość mucio mucio ti ti ti
a nie lepiej zeby to Twoja dziewczyna wzięła zastrzyk, ten 3 miesieczny.... co jeżeli zmieni ci się pogląd w przeciagu tych lat

Gość lolabajka
A skąd wiesz, że to nie wpłynia na twoja płodnosc. teraz dla ciebie dziecko to najgorsza rzecz jaka może ci się przytrafić...Ale faceci tez mającos na kształ t instynktu... Nagle zechcesz zostac ojcem, a np w przypadku mojego faceta to stało się nagle..Kiedyś go to przerażało, ale nagle zaczął tego pragnąć....Teraz da lby wszystko żeby mieć dziecko...

Gość ana mariii
Faktycznie, niby rodzice nie powinni cię do niczego namawiać w takich sprawach...ALE... ONI SWYCZAJNIE SĄ MĄDRZEJSI! Masz jeszcze wówniarskie spojrzenie na świat,. które szybko bedzie - powinno - ewoluować...NTo,że masz 20 lat nie znaczy, że jesteś dorosły..Nawet nie jsteś samodzielny

a gdzie to w ogóle znalazłeś że 10 lat działa, bo jak zerknęłam na google to pisze, że płodność wraca po niecałych 2 miesiącach, chyba że różne są te zastrzyki

Gość hhghghghgh
lolabajka to chyba masz pojebanego faceta bo żaden normalny nie chce mieć bachora

napisz coś bo już widzę jak mój się idzie "zaszczepić" :D