Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

bunt fiel- wy zgozkniali idole, josz was nie xhcemy. dowidzenia

Polecane posty

Tera to soie miarka pzebralaa, josz nawet sie witac z wami nie bendziemy, bo jestescie paskodni, znajonc rzycie to siedzo tu same maciory co sie nagle zaczely mscic na nas. I dobrze, macie za swoje, wy nas nie tolerujecie to i my was nie. Bendziemy. Powiem krutko- precz z maciorami, nie karmic, nie zauwarzac i omijac z daleka bo ich pot ciongnie sie za nimi z daleka. A do wszystkich menzuw zyjoncych z maciorami: nie licz na to, ze twoja maciura schodnie, jej josz nic nie pomorze, jak bendo przyplywaly lata to wras z tym kilogramy, niedlogo tak sie rozrosnie ze zatarasoje ci dzwi wyjsciowe i utkniesz na zawsze w smierdzoncym pokoju. rzegnamy was na zawsze.

O nie to jest skandsal! Maciory swinskie odblokowac nas, ale josz! Przyslonilyscie nam caly swiat. Dlaczego? No dlacxzego?

Okiej, tera to josz nas ostatni post, naprawde, pzyzekam z renko na sewrcu. Nie bendziemy sie tak ponirzac proszonc was o wpis. Nie ma poniedzialka, nie ma idoli, to nie bendzie i nas- waszych fanuiw,

Gość xdf
won macioro nareszcie znikniesz lykaj sperme tepa dzido

Gość xdf
twoj koniec byl dawno zmywac gary tepa strzalo

Hihi ulrzylo mi, myslalam, ze nikt josz nas nawet nie czyta, a ti prosze, roch jak do klozeta. Widze ze wam cienrzko sie pogodzic z myslo, ze odchodzimy? Morzecie sprubowac nas pzekonac do pozostania, jak urzyjecie dobrych argometuw to kto wie... Morze zostanioemy....

Gość xdf
czytac cie kretynko nie moge modle sie zeby to bylo prowo bog nie mog stworzyc czegos takiego jak ty!!!!!!!

Gość xdf
kiedys bylo to smieszne ale teraz to juz zal pl

Gość xdf
kiedy ci sie zmudzi pisanie tych bzdur ale twoje zycie musi byc przykre pewnie masz 40 lat 10 kotow i jestes stara panno bo nikt cie niechcial nawet kijem ruszyc

Okiej okiej bez nerwuw, jaki muj koniec? Jeszcze nie konczylysmy, teraz jestesmy na xienkiej nitce, jak jo urwiecie to otchodzimy na powarznie.

Gość xdf
tak prosze odejdz bo glabow takich jak ty jest juz za duzo

Poniedzialek i tak wiemy, ze to Ty. Nikt inny takich wulgaryzmuw nie urzywa.i nam tak nie ublirza, ale nam pszykrosci nie sprawujesz, dla nas jestes naszo najlepszo idolko

Gość xdf
ze ludzie z toba pisza to porazka

Poniedzialek tak naprawde tylko ty chcesz naszego odejsacia, ale my cie nie zostawimy tu samej, do puty ty jestes to i my bendziemy pzy Tobie, tak na prawde ty nas pottszymojesz pzy rzyciu tutej.

Gość xdf
wtorek nie poniedzialek teraz sie reaktywowalam

Gość xdf
won do spermy ludzie na poziomie tacy jak ja to w biurze pacuja

Gość xdf
wrrr filuniu czemu nie odpisujesz

Gość xdf
fiel daj mi szanse nikt mnie nie lubi moze chociaz ty

Okiej wtorek dziwisz sie rze lodzie piszo, a sama z nami kompresojesz. Chyba jestes okiej.

Gość xdf
o moja filunia

Wtorku, nicx suie mnie zmienilo we twojim mozgu, dalej n,masz rrozwolnienie jawni. Ale nie buj sie my sie to bo za opiekujemy.

Wtorku zobacz jak nasze rzycie sie potoczylo, zostalysmy my we tzy, reszta ma nas w dopie. Czlowiek sie staral, wiersze pisal, piosenki spiewal a oni tak nas tarktojo. Skandal je.

No prosze napiszcie cos, dzis takie nody we pracy, blagam, pliska.

Kurva gdyby mój stary nie robił takich samych byków jak ty debilko to pomyślałbym że do tego trzeba nie lada talentu a tak to po prostu jestem zdania że wystarczy być tylko yebanym analfabetą

Gość xdf
won spermniarzu

Gość nawiedzony aaa
Spierdajaaj banx2 Tu też cię nie chcemy durna pelowska palo Ps.daleko ci matolku do inteligencji Fiel.