Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka kochająca żona

Czy często jeźdźicie gdzieś w trójkę? Tzn wy + mąż + teściowa?

Polecane posty

...bo mama mojego faceta jest taka ze przynajmniej raz w miesiacu cos chce zeby gdzies z nia pojechac....np do sklepu...a bo to ona ma jakies widzi misie i koniecznie musi jecha po kwiatki 20 km poza miasto...itd...Czy Wy tez tak macie i jezdzicie?

Gość najpierwww to
raz w miesiacu to dobrze!! mojego chlopaka rodzina dzwonila do niego codziennie!!!i nie tylko Matka mialam juz dosc i skonczylam to

Gość a taka jedna 264yy
heh matka mojego exa lubiła wychodzic z nami np na obiad na miasto, na lody dosc czesto..i czesciej niz raz w miesiacu;/ moj ex nie widział w tym rpoblemu ja i owszem..ale my znalismy sie nie cały rok...i jestesmy przed 30 stka ale jak jstescie małzenstwem to raz w meisiacu zabrac gdzies tesciowa, jelsi oczywiscie ja lubisz i jest normalna to nic złego... moja siostra z mezem czesto mame gdzies zabieraja..a to na wakacje, a to do lasu, a todo siebie na cały weekend itd

Gość aaaron
w ogole, przeciez to jakas chora sytuacja

ehh wlasnie w tym problem ze srednio za nia przepadam...to jest typ kobiety ktora wszystko musi wiedziec...wypytuje o tematy na ktore nie chce mi sie z nia rozmawiac i nei chce aby wiedziala...przez co czesto wychodze na idiotke bo specjelnie rzucam teksty" jeszcze nie wiem" "zobaczymy" " nic mi nie wiadomo na ten temat"

Gość najpierwww to
raz w miesiacu to normalne !nie przesadzaj to jego matka

Gość cco to za facet
aaron dlaczego według ciebie to chora sytuacja?