Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłoooopoootana

czy zdarzyło wam się podrywać grubą dziewczynę?

Polecane posty

Gość aaaron
piekna akurat moja dziewczyna jest szczupla:) i jak napisalem wyzej: wolalbym byc sam jak ten wazon niz byc z GRUBA I NIEATRAKCYJNA kobieta

aaron, no właśnie może być tak, że gdybyś autorkę minął na ulicy to byś ocenił, ze jest normalna, a ona siebie postrzega jak grubasnicę, bo nie wygląda jak modelka. samoocena często jest zaburzona, np. u anorektyczek, które mając samą skórę i kości postrzegają się jako osoby z nadwagą, za duże.

Gość zakłoooopoootana
wiecie co? te wasze wypowiedzi mnie zmotywowały. spotkam się z tym facetem i nie będę patrzeć na komentarze, że z racji swojej wagi powinnam się położyć do grobu i czekać na śmierć, bo tylko ona mnie skutecznie odchudzi. Dzięki wszystkim. :) Strzałka!

aaaron sorry ale trzeba byc mega desperatem zeby startowac do laski z ktorej spodni wylewa sie SADLO. Ja pisalem o normalnym, szanujacym sie facecie. Lepiej byc samemu niz prowadzac sie z wielorybem. Przepraszam za mocne slowa ale musialem ich uzyc zeby dotarlo to do osob z nadwaga ktore z uporem maniaka beda wmawiac wszystkim na okolo, w tym sobie samej, ze "wszystko jest mozliwe". Czyli normalny szanujący się facet to taki który patrzy na wygląd i nie ważne że kobieta ma siano w głowie bo przecież zajebiście wygląda?? Ile masz lat dziecko ze tak uważasz??15??? Bo jeżeli dla ciebie liczy sie wygląd a nie to jaki jest człowiek z którym się wiążesz to chyba więcej nie masz :D

Gość aaaron
njunnnjunn ok, masz racje. Ja napisalem o kobiecie grubej z znaczeniu jakie ja uznaje. Mozliwe ze autorka jest normalna, ew troche pulchna. Takie kobiety maja szanse.

Gość piekna byu8ikj
owszem ,kobieta tez woli zdrowego szczuplego ,a przede wszystkim przystojnego ,bo to jest istotne

Gość oby cie nie zranil
oby to ni ebyl zart ale uwierz mi, na pewno nie jest tak zle ! ja znam naprawde grube i niezbyt piekne dziewczyny a maja juz szczesliwe rodziny, mezow i to przystojnych ! dzieci, uwierz przeciez ktos wreszcie znjadzie sie ,kto cie pokocha, a ty na wstepie nie doszukuj sie podstepu, bo mozesz starcic swoja szanse na milosc, jak sie okaze ze to zart, to sie nie przejmuj, faceci robia chamskie rzeczy i pieknym szczuplym kobietom, wiec olej go jesli sie nabija, i na pewno nie zalamuj, bo znajdziesz swoje szczescie :)

Gość aaaron
cholera jasna, autorko!!! gdzie ja napisalem o kladzeniu sie do grobu??? Napisalem, ze masz rozpoczac CIEZKA PRACE nad swoja SYLWETKA!

ale nie dowiedzieliśmy sie od autorki, jakie ma obiektywne wymiary, W Polsce chorobliwie otyłe osoby nie maja szans u obu płci, oprócz fetyszystów tuszy. w Stanach jest zupełnie inna sytuacja i całkiem spore grubasy znajdują sobie druga połówkę.

Gość tlusciocha
Nie wypowiadaj sie w imieniu wszystkich bo wszystkimi nie jestes.Ja tam nie narzekam na brak powodzenia,a do twardych nie naleze.Nie piepsh trzy po trzy.

Gość aaaron
Pavlo tak, wyglad jest bardzo bardzo wazny i chocby kobieta byla super pod innymi wzgledami to niestety nikt normalny nie zwiaze sie z gruba kobieta. Po co mialby to robic skoro moze zwiazac sie ze szczupla? A to ze laska wyglada dobrze nie oznacza z automatu ze jest glupia. Popelniles blad myslowy:) ataki ad personam sobie daruj, bo mam wiecej lat od ciebie:)

Gość eh.............
Odchudzą cie cwiczenia i brak użalania się nad sobą , zapuściłaś się ale poddałaś jednocześnie i nie walczysz z tym. dlaczego dzielicie piekne-głupie grube-wspaniałe z charakteru niedocenione biedne pisklaki ;D Przeciez można byc i piękną i wspaniałą... jeśli jesteście typami jakim wystarczy gruba cudna ok ale nie ma co naskakiwac na kogoś że nie chce grubej jaka nie ma motywacji by sie zabrac za siebie a taką jaka ma silniejszy charakter ;)

Gość aaaron
tlusciocha wybacz, ale nie wierze w twoje "powodzenie". Malo tego: ty sama w nie wierzysz. To, ze znalazlas sobie (o ile znalazlas) jakiegos faceta, wcale nie swiadczy ze jestes atrakcyjna i masz "powodzenie". Wiadomo, ze jak mowi ludowe powiedzonko : "kazda potwora znajdzie swojego amatora", ale autorka pisala o normalnym facecie chyba, a nie o jakims wybraku

w Polsce jest taki wybór szczupłych i fajnych dziewczyn, ze grubsze są bez szans, i ta cała rzesza pieknych i szczupłych walczy o niewielką pulę atrakcyjnych polskich mężczyzn. W nacjach takich jak brytyjska, niemiecka jest na odwrót, jest mnóstwo atrakcyjnych facetów i Angielki nie muszą urządzać wyścigu piękności by sie na takiego załapać.

aaron błąd myślowy to wpieranie mi że napisałem że każda piękna jest głupia :D Nic takiego nie napisałem :D "tak, wyglad jest bardzo bardzo wazny i chocby kobieta byla super pod innymi wzgledami to niestety nikt normalny nie zwiaze sie z gruba kobieta. " To że ty się nie związałbyś nie oznacza że każdy by sie nie związał- kolejny Twój błąd myślowy :D

Aaron - dla mnie wybrakiem jestes Ty. Po pierwsze, nie patrzysz dalej niz na urode, po drugie nie dajesz ludziom szansy, po trzecie obrazasz. Moj facet jest fajnym i dobrym czlowiekiem. Ja nie jestem najpiekniejsza, ale mam inne zalety, a ze swoja waga walcze. Co do babki, piszacej, ze ludzie mysla jednowymiarowo (piekna - niefajna gruba = fajny charakter) , informuje, ze sama myslisz jednowymiarowo (gruba = duzo je). Tak na marginesie, nie uwazam bycia grubym za dobre, sama sie odchudzam i cwicze.

facet patrzy i mówi ,że mu nie przeszkadza twoja nadwaga , a tak naprawdę to nie może na ciebie patrzeć!!! a tak na marginesie to szczupłe mają duże wymagania , nie potrafią się z siebie śmiać , są ponure i nadęte , myślą ,że wszystko im wolno! kiedy mają zje*any humor to myślą ,że wszyscy będą im naskakiwać !!! większość ma rację ,że z grubych fajny jest tylko portFel , a każdy go kocha! CZYŻ NIE?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tlusciocha
To,ze Ty nie wierzysz,nie oznacza,ze go nie mam.Wybrakiem jest chlopiec,ktory zanim sie zakocha kalkuluje czy moze sie zakochac I czy aby panna nie ma zbyt wielu kg.Szczesliwie nie trafiam na tego rodzaju pacanow I pewnie stad powodzenie.Inaczej moze bym sie zalamala,kto wie?Nie sapie,nie poce sie,nic mi nie podskakuje I nie zwisa,mam sympatyczna twarz,seksowne usta I figure z wcieciami I wypuklosciami w odpowiednich miejscach.Wg Twojej skali nie mam szans na zainteresowanie. Jestem przekonana,ze w skali 'kobiety idealnej' Ty sie nie odnajdziesz.Powodzenia:)

Gość a może wyjaśnicie
W takim razie o co chodzi z tymi wszystkimi parami, które widuję? Uwierzcie, ale widuję duuuużo puszystych kobiet z facetami. A Ci nie wyglądają na nieszczęśliwych.

Gość nie z kazdym można!!
DOBRZE ZE NIE WSZYSTKIE tak mają, ja nie narzekam !

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale nadal nie wiemy co autorka rozumie pod pojęciem "jestem gruba". Bo może być to chorobliwa otyłość, duża nadwaga, lekka nadwaga, waga jak najbardziej w normie ale według autorki zbyt wysoka, bo według niej odpowiednią wagę mają mega wychudzone modelki etc. Chorobliwie otyłe osoby to tylko jakimś fetyszystom mogą się podobać, ale już od lekkiej nadwagi w dół to jak najbardziej dziewczyny mają adoratorów. A i z moich obserwacji, to największe rwanie mają wcale nie te najchudsze dziewczyny, tylko takie "w sam raz", z biuścikiem i tyłeczkiem a i fałdeczka tu i ówdzie się trafi, ale nie otyłe. Skrajności nigdy nie są fajne.

Gość aaaron
njunnjun nic nie mow o Angielkach czy Niemkach:)

też już o tym pisałam, że takie pary widuję, dziewczyny średniego wzrostu z wielką pupą i udami mają powodzenie, może są milsze i cieplejsze dla swoich chłopaków?

Gość aaaron
Pavlo ok, przepraszam ze uogolnilem.

Gość eh.............
nie niuniu ...gdzie napisałam gruba dużo je? Ja dużo jem w porównaniu do innych a gruba nie jestem. Balansuje na granicach niedowagi/normalnej wagi. To jest jak ze mną mogę płakać, ze moja wytrzymałość jest mała, a omijać sport albo zabrać się za siebie. Podobnie jest z traceniem wagi, albo robisz to dla siebie i najlepiej jak potrafisz albo użalasz nad sobą i karmisz jakimiś głupimi hasłami.

Gość aaaron
Caluna Patrze dalej niz na urode, ale nie ukrywam ze preselekcja odbywa sie na etapie wygladu. 90% facetow podchodzi do tego w ten sposob. Jesli kobieta jest gruba to moze zostac najwyzej moja kolezanka. Nie obrazam, tylko prostu pisze bardzo szczerze, ale chyba taka jest idea tego forum, zeby sie wymieniac szczerymi pogladami, a nie slodzic sobie bzdurami w stylu "wszystko jest mozliwe" czy "na pewno masz szanse, nie martw sie", bo to jesy zwykle wprwadzanie autorki w blad. Ciesze sie, ze walczysz ze swoja waga, to sie chwali. Szacunek.

aaron, ale to właśnie jest taki mechanizm, tam gdzie kobiety są atrakcyjne, a mężczyźni nie- czyli w Polsce, Ukrainie, ROsji, tam te kobiety będą sie coraz bardziej upiększać dla garstki atrakcyjnych mężczyzn, a każda która ma jakąś niedoskonałość w urodzie przepadnie z rynku matrymonialnego. a w Europie zachodniej nawet brzydula w naszym rozumieniu spokojnie znajdzie przystojnego chłopa. Najbardziej zrównoważona sytuacja jest chyba w Stanach, to co jest u nas to paranoja- wyśrubowane wymagania wobec wyglądu kobiet, żeby w ogóle jakiś facet raczył spojrzeć.

Zapraszam na każdą polską ulicę- czy tam chodzą same supermodelki?! Wszystko kwestia gustu.

Gość bh,nbn,bn,bn,
jakos nie widzialam za duzo ladnych anglikow czy niemcow, tam sama brzydota dlatego nie maja problemow z wyborem, trafil swoj na swojego,anglik ,hehehe, ten z zepsutymi zebami i kolczykiem w uszach?same kurduple i jak sie ubieraja ,zgroza,albo niemiecki rudolf, wlosy i brwi jak u swiniaka