Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłoooopoootana

czy zdarzyło wam się podrywać grubą dziewczynę?

Polecane posty

Gość aaaron
njunnjun zgadzam sie z Toba w 100%

Gość jest takie powiedzenie
kazda zmora znajdzie swojego amatora a gusty sa naprade rozne i SA faceci, ktorze nie tylko lubia, ale WOLĄ grubsze babki. Znam osobiscie kilku takich.

przede wszystkim statystyczny Niemiec i Anglik jest wyzszy od Polaka, ma inne kości policzkowe i kształt czaszki- bardziej męski, a miednicę węższą- to są cechy genowe tych nacji i możesz wypatrywać rudych Helmutów i krzywozębych Stuartów, ale przekrój ogólny jest inny- korzystniejszy u nich niż u polskich panów.

Gość aaaron
poza tym autorka sama o sobie napisala, ze nie tylko jest gruba, ale takze BRZYDKA I NIEATRAKCYJNA

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
njunnujn nie :P, a szkoda bo ctrl+c i ctrl+v było by szybciej :P. Co do Niemców to my się kiedyś śmiałyśmy, że tam płcią piękną są faceci. Choć ja tam na ulicy w Berlinie ani jakiś szczególnie przystojnych facetów nie przyuważyłam, ani też strasznie brzydkich kobiet. Ludzi tacy podobni jak w Warszawie tylko ubrani bardziej kolorowo. Polacy wybierają jednak bardziej stonowane ubrania.

Gość jestem kobieta woda ogniem
aaaron - nawet gdybys byl chodzacym bozyszczem z boskim cialem i wyjsciowa morda to ja nawet nie splunelabym na ciebie...jestes taaaaaki pusty i denny jak beben beatelsow :-0

Gość aaaron
Angielki sa straszne:)

Gość aaaron
jestem kobieta woda ogniem w porzadku, ale nie rozmawiamy tu o mnie, bo to nie ja zalozylem ten topic, tylko o AUTORCE i jej pytaniu

Gość xoxoxoxooxoxygel
Brat mojego faceta , ma 29 lat - jego narzeczona 25- jest gruba , nieeatrakcyjna też , ma naprawde sporo nadwagi - ale jest wspaniałą kobietą , są razem od 4 lat , w lipcu biorą ślub :) , dodam ,że przyszły pan młody to naprawdę przystojny , wysoki brunet :)

Też mam kumpla, któremu podobają się puszyste dziewczyny- i nikt za zboczeńca go nie uważa. Jest z dziewczyną, która ma nadwagę, ale jednocześnie- duuży, ładny biust, kształtny tyłek i śliczną twarz. I tak jestem zdania, że najważniejsza jest twarz- mam sporo znajomych z figurami modelek, ale buzia po zdjęciu tapety gorzej niż przeciętna. A kilka zbędnych kilogramów zawsze można zrzucić.

Gość ja ważyłam
ok.70 kg przy wzroście 160 cm kiedy poznałam swojego faceta :). Nie tak dawno powiedział że pierwsze na co zwrócił uwagę to mój apetyczny biust i tyłek :P....dodam że jest dość atrakcyjnym facetem (nie ciacho jak z katalogów z męską bielizną, ale naprawde bardzo okej ;P) , a poprzednie jego dziewczyny również miały kragłości ;). Wszytko zalezy gdzie w naszym ciele te kg się kumulują - jesli jest biust, pupka i wcięcie w talii, a łydki nie przypominają uda dziewczyny o "wadze idealnej" , to moim zdaniem nie jest tak źle ;). teraz mija 4 rok odkąd jesteśmy razem, mamy wspaniałego synka, i mimo że po ciązy ważyłam mniej niż przed nią, mojemu facetowi nadal się podobam :P...

daleka moja kuzynka jest wysoką i potężną babą jak na nasze standardy, w zeszłym roku wyszła za mąż za Cypryjczyka, przystojniaka w dodatku niższego od niej którego poznała będąc w Anglii, mieli bajeczny ślub w Limassol. Pan Młody zapatrzony w nią jak w obrazek, bo to obiektywnie jest urocza i piękna dziewczyna, no ale nie według standardów z ELLE ;)

Gość aaaron
oczywiscie takie wybryki budzace zdumienie sie zdarzaja, nie mowie ze nie

Gość aaaron
cholera jasna:) nastepna popadajaca w skrajnosci. Nikt nie mowi o standardach ELLE. Mozna wyjsc na ulice i w ciagu 15 minut znalezc 15 atrakcyjnych i szczuplych lasek.

Gość xoxoxoxooxoxygel
Ja waze 68 kg ,przy wzroscie 176 , dodam ze mam duuuzy biust (ładny) , i nie narzekam na powodzenie , mam wzięcie :D

Gość mkmlmlomlm
często laski grubsze maja zajebiaszcze biusty wlasnie, a wielu facetow to lubi wlasnie ;)

176cm/68kg to przecież jest normalna waga, co to ma wspólnego z tematem podrywania grubych dziewczyn?

o tym pisałam, ze w tym kraju w ciągu 15 minut znajdziesz 15 lasek, a w ciągu 15 dni nie znajdziesz atrakcyjnego gościa. ;)

Gość aaaron
njunnjun Na facetow nie zwracam uwagi, ale mozliwe ze masz racje

i gdzie tu sprawiedliwośc panie? my takie piękne , a w parach z misiami i shrekami. :o

Gość xoxoxoxooxoxygel
No niby nic wspolnego , hehe ;) A to ,że z Panami u nas troszku kiepsko to się zgodzę ;)

Gość aaaron
njunnjun Nigdzie nie jest powiedziane ze zycie musi byc sprawiedliwe:) Poza tym halo ale sie nie uwazam za misia ani tym bardziej za shreka:) Ale masz racje poziom wielu moich kolegow jest bardzo niski

Gość doktorr
zdarzylo mi sie poderwać atrakcyjną

aaron, nie mam pojęcia jak wyglądasz, więc polegając na Twoich słowach o sobie, tak jak polegamy na słowach autorki o sobie- jesteś z tej garstki atrakcyjnych Polaków.

Gość aaaron
Nie lubie mowic o sobie bo to troche dziwne ale na pewno nie jestem misiem (bo jestem normalnej wagi) ani shrekiem cokolwiek to oznacza:)

jest duże prawdopodobieństwo, że nie jesteś shrekiem, gdyż w przeciwnym wypadku już darłbyś sie na mnie: jak śmiem krytykować "polskich męczyzn" ?!? ;)

Gość aaaron
A co to znaczy shrek? Brzydki?

Shrek to sympatyczna postac, ale trochę na bakier u niego z higieną osobistą i ogólnym zadbaniem, rozumiesz co mam na myśli?