Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokodylek30

fajne miejsce nad morzem

Polecane posty

Gość krokodylek30

polecicie jakieś fajne i nie drogie miejsce nad morzem gdzie można jechać z dziećmi na weekend majowy ?

Gość ma ma maa2727
pensjonat wojciech we władysławowie, szukaj w google

Gość mama taka jedna
Gąski lub Mielno. W Gąskach polecam pensjonat http://www.zlotepiaski.com.pl/ W Mielnie około 800 metrów od plaży Lucyna Balcerz *googluj*

Gość mama taka jedna
Lucyna Balcer http://www.e-wczasy.pl/kwatery,3577 Byłam w obu, w Gąskach standard jest wyższy, pokoje większe, prywatne zejście do plaży, plac zabaw i wielkie pole do biegania, ale jest i drożej. U Pani Lucyny zapłaciłam poza sezonem 70 zł za pokoj (2 osoby plus dziecko), pokoj byl z salonikiem plus 2 sypialnie, kuchnia na korytazu. Do Mielna na piechotke jakies 10 minut i do plazy jakies 15.

Gość czarna zuzanna
a jakie ceny są w tych Gaskach, na stronie internetowej nic nie pisze na ten temat.

Gość Karolajna H
Bardzo mi się podobało w Świnoujściu. Miasto tętni życiem, wieczorki na plaży grillując- bajka. Wczasy nad morzem trzeba organizować sporo wcześniej zwykle ale tutaj jest zawsze z czego wybierać www.e-wczasy.pl/noclegi,swinoujscie .

Gość Nattkaa3
ja polecam Gdynie, ma swój klimat i wiele miejsc, które można zwiedzać i wcale nie mówię tu o starych pomnikach lecz o nowych, fantazyjnych budowlach, dla przykładu ogromne wrażenie robią domy Tesoro Ivory Residences gdzie tradycja łączy się z nowoczesnością, zachwycające są polecam obejrzeć http://www.tsinvest.pl/

polecam hel, sama w tym roku sie tam wybieram, podobno bez komercji i spokojny idealny dla rodzin z maluchami.

Gość martin wyrostek
Ustronie Morskie - rodzinna miejscowość, nie ma młodzieży, zewsząd jest blisko do morza, rzut kamieniem od innych nadmorskich miejscowości. Jeśli chcesz mogę dać Ci namiar na fajną miejscóweczkę, zadbane pokoje z łazienkami, 200m od zejścia na plażę, w centrum, a jednak w cichym zaułku. Właściciele mają bardzo sympatyczną córkę (ma chyba 5 albo 6 lat), więc jeśli masz dzieci w podobnym wieku, będą się razem bawić w ogrodzie (jest trampolina, piaskownica, są piłki, wózki, samochody-wywrotki dla chłopców).

Jastrzebia Góra, Ustronie Morskie, Mrzeżyno, Międzywodzie, Pogorzelica, Pobierowo, Ustka, Rewal, Dziwnów, Dziwnówek, Mielno

Gość gość
Na pewno tym co robi największe wrażenie jeśli chodzi o Aquapark Reda jest zjeżdżalnia, która przechodzi przez basen w którym pływają rekiny. To prawdziwe rekiny, sprowadzane aż z Cejlonu, a nie jakieś imitacje. Zjeżdżalnia jest oczywiście przezroczysta, więc wszystko dobrze widać. Za pierwszym razem to miałem trochę stresa, ale to raczej taki pozytywny stres ;)