Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddd

czy to możliwe że kupiłam aparat który robi paskudne

Polecane posty

Gość dddddddd

zdjęcia i nie oddaje rzeczywistości? no autentycznue - mam wiele znajomych osob ktore są dość ładne i na tych fotkach ich twarze są dziwne rzeczy też - fotki łaszków na allegro wrzuconych nie oddaja rzecyziwstosci jedynie przyroda ok wychodzi czemu?

Gość dddddddd
moja twarz wygląda wręcz koszmarnie. Normalnie wyglądam jak Pamela Anderson, a na tych zdjęciach wyglądam jak David Hasselhoff :(

Może stosujesz złe ustawienia? U mnie jest tzw."balans bieli" - ustawiasz go w zależności od natężenia i rodzaju oświetlenia (np.mocne światło, pochmurno, słonecznie... ). Dzięki temu możesz wyregulować nasycenie kolorów. Co do koleżanek - ładna osoba wcale nie musi być fotogeniczna.

Gość dddddddd
tak ale to nie jedna osoba tak wychodzi , dlatego właśnie podejrzewam że ten aparat oddaje dziwnie rzeczywistość ustawienia - cudowałam na wszystkie sposoby, więc to nie to ;/

Gość dddddddd
jestem tak podobna do Pameli, że często wrzucam koło ratunkowe do autobusu i ratuję osobę, której spadło na głowę. Na przystanku robię usta - usta. Ludzie wiwatują!!