Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złyyy

Co myśli sobie dziewczyna w wieku 15-18 lat o fececie który na ulicy się do niej

Polecane posty

Gość wegtweg
ja mam 17 lat, zauwazylam ze sa tacy faceci zdesperowani..ktorzy zachowuja sie jak autor topiku(komentowanie na ulicy, oblesny wzrok) mam dla ciebie taka rade autorze, jak chcesz znalezc jakas mloda glupia sikse to idz sobie pod gimnazjum i poluj, powodzenia.

Gość zazwyczaj odpowiadam
"W Twoim wieku to juz tylko popatrzeć Ci zostało" i odchodzę z krzywą miną.

Gość ostry ale mily
Załozę się ze to taki typ gościa: - prawie 30 lat, ale ciągle mieszka z rodzicami, prawdopodobnie z mamą - mama byla nadopiekuńcza i zaborcza, stąd lek przed doroslymi kobietami :classic_cool: - nudna praca typu: biurowe warzywko - niezbyt atrakcyjny wizualnie - pewnie zapuszczony okularnik, ktory mimo to uwaza, ze nalezy mu sie miss Polonia :classic_cool: :D - fantazjuje na jawie, bo in real jest zbyt tchórzliwy, by komunikowac się z prawdziwą, pelnowartościową kobieta :D Jednym slowem, mentalna stulejka na calego, plus intelekt zywcem jak u mojego kuzyna, ktory dziś zdawal egzamin gimnazjalny :D 🖐️

ja w wieku 17 lat poznałam swojego narzeczonego.Miał 27 lat i za żadnego pedofila ani starego faceta Go nie wzięłam.To zależy jak taki facet, starszy o 10 lat od młodziutkiej dziewczyny względem niej się zachowuje i w jaki sposób ją podrywa;) Jesteśmy razem juz 3 lata i mój kochany to wykształcony i super mężczyzna;)Mamy dziecko...

Gość Annuuuuu
heheh zgadza sie a my wszyscy jeszcze mu przysluge robimy bo najprawdopodobniej nie ma kontaktu w ogole z kobietami, moze sie napala jak czyta od plci przeciwnej, zawsze to cos lol, a tak pozatym mysle ze to pedofil:/

Gość autor wyglada na uposledzonego
w stopniu .... :D

Gość Zagiiii
despina pewnie polecialas na kase swojego ukochanego, a on sie szczyci wsrod swoich kolegow ze wyrwal młódke hehe

Gość boski marlon
a malo tu takich pedofili na kafe :O co chca ruchac maloletnie :O jest tu kilku takich panow dobrze po 30 ktorzy maja zryte baniaki :O

Gość Ruslan Krakow i reszta
pamietam , chyba jeszcze Egoiste31 :D

Gość sama mam 19 lat i jka widze
Swinskie, oblesne spojrzenia panow pod 30 to rzygac mi sie chce. Wiec, autorze, radze przestac napalac sie na nastolatki, bo facet kolo trzydziestki dla takiej to stary dziad, z ktorego ma polewke :D Pozdrawiam.

Gość ostry ale mily
Dodam jeszcze ze jak czytałem o tej nagości, powiało mi tu Benny Hillem :O :D 🖐️

Gość Aniulka90
a ile lat despina mialas jak zaszlas w ciaze????skoro masz juz dziecko w wieku 20 lat wyruchal cie bez skrupułow ty masz jego kase i zycie sie kreci a on ma mloda zdzire

Gość boski marlon
to ci zawsze tepia stare wedlug nich od 26 wzwyz :O racja

Gość ta despina tez durna jest w ch
uj.

Gość stary tak się podniecił że od
razu zakutasił wtopę buahahhahhhaaa

27 letni facet to według Ciebie jest stary? Pochodzę z zamoznej rodziny.Mieszkam z rodzicami za granicą a od 1,5 roku z narzeczonym i nie poleciałam na jego kasę bo mam inne wartości i zawsze stawiałam na własna karierę i niezależność.Dlatego studiuje medycynę. Wiec mylicie sie w stosunku do mnie

Gość Zagiiii
nie typowy text na kafe tylko tak jest, myslisz sie nie jaral przy kolegach ze malolate 17letnia wyrwal???pewnie u wielu byliscie na jezykach, jesli myslisz ze nie to sie oszukuj dalej.ciekawe co twoi rodzice na to , normalnie by byli tym zniesmaczeni chyba ze jak mowie facet ma kase to tak.dla powaznego faceta taka 17latka to gowniara, nie znam przypadku z moich znajomych zeby facet w tym wieku wyrywal tak mloda. Moze poszlabys sie zajac dzidziusiem a nie na kafe siedzisz, mlode matki nie maja czasu kiedy sie wysrac a ty na kafe wysiadujesz

na uczelni teraz jestem;) I pierwsze słyszę, że młode matki nie maja czasu sie wysrać hehe

Gość Zagiiii
taka przenosnia oczywiscie, bo dom dziecko pelno roboty 24/h.acha to dobra z ciebie studentka medycyny skoro siedzisz na kafeteriii buhahha smiechu warte , kilka tygodni temu urodzilas i nie ejstes z dzieckiem w domu???ciekawe

a co ty możesz wiedzieć o studiowaniu medycyny heh:P Czekamy i sie nudzimy:P

A co z tego że niedawno urodziłam ?To znaczy, że mam siedzieć w domu zamknieta z dzieckiem przez pół roku ?! Śmieszne prawie 8 tyg temu urodziłam i juz po tygodniu wróciłam na uczelnie bo na pierwszym roku nie moge wziąć urlopu;)

Despina... jak ty potrafisz pogodzić studiowanie i opiekę nad dzieckiem? Poważnie pytam, nie potrafię sobie tego wyobrazić:D

Mellisandre nie jestem sama przecież;)Mam nianie, babcie i narzeczony, który mimo, że duzo pracuje to pomaga przy małej ile może;)

Gość Zagiiii
jak dla ciebie smieszne jest zeby pol roku zostac z dzieckiem w domu.....to pozostawie to bez komenatarza

Gość Zagiiii
znajome po kilku miesiacach kiedy wrocily na uczelnie mialy wielkie problemy uczyc sie i zajmowac sie maluszkiem, medycyna to ciekzi kierunek trzeba siedziec w ksiazkach ile wlezie,nie mozna przeznaczac pol godziny dziennie na nauke medycyny.skoro ty tak robisz to twoja uczelnia jest chyba jakas pseudo.

Ale o co wam chodzi? Baby w wieku 30 lat chcą bogatego faceta z dobrym autem, który dobrze zarabia i ma dobrą pracę. Mają prawo tego wymagać, ich wybór. Ja tego nieposiadam, więc nie jestem atrakcyjny dla 30 latki, zresztą bez różnicy, bo dla mnie 30 letnia kobieta to już stara baba z zmarszczkami, celuitisem i obwislymi cyckami, w wieku 40 przestaje być płodna.... Więc wolę małolaty, one mnie jarają i lubią starszych facetów. A wy to jesteście jak psy ogrodnika, nie chcecie aby facet wiązał się z nastolatką ale sami też go nie chcecie bo za biedny i bez auta. Pewnie byście chcieli aby się jedynie slinił za wami a wy z radością byście go wyśmiały, no ale tak dobrze nie ma, widać że wam brakuje komplemwntów od facetów, pogódźcie się z tym że już ich w tym życiu mieć nie będziecie, wasza młodość i atrakcyjność się skończyła, taka prawda.