Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złyyy

Co myśli sobie dziewczyna w wieku 15-18 lat o fececie który na ulicy się do niej

Polecane posty

Zuzka211 Skoro dla ciebie 28 letni facet to impotent, to brak słów. Facet nawet bez wspomagania w wieku 70 lat poradzi a i czasem dłużej, zależności od zdrowia. To kobiety mogą się rozmnażać maksymalnie do 40 lat a przy szcześciu do 45 lat.

Już zaczynają się teorie spiskowe. I nie interesuje mnie twoja historia rodzinna, ale skoro już pytasz o moją to wyobraź sobie, że ani stada dzieci, ani ciąży w wieku 14lat nie było - widać moje babcie były "szczwane" ;) Poza tym wmawiaj nam ile wlezie, że 12latki mają rozwinięte biusty, dla mnie sam fakt, że myślisz o dzieciach jako o obiekcie seksualnym kwalifikuje cię jako cholernego pedofila.

Gość Ewelina 17
Nigdy bym sie nie związala z 30 letnim gościem, bo taki sobie pewnie wyobraza, ze moze młodą dziewczynę ukształtować wedlug wlasnego widzimisię i być jej panem i władcą 🖐️ Zresztą tak czytam posty na tym topicu i ktos juz tam dobrze wypunktował, że pan autor mając prawie 30 stkę na karku i bedąc sam na pewno coś znim nie w porządku, pewnie myśli ze znajdzie jakąś niewinną 18 letnią królewnę, którą będzie mógł kręcić jak muszynem na karuzeli :D Tylko chyba zapomnial, że czasy średniowiecza juz dawno minęły, i dziewczynami nie da się manipulowac, zwlaszcza jak się jest takim nieukiem i półinteligentem 🖐️ A od studentek się odwal, chamie, bo sam zamiast się uczyć piłeś piwsko i teraz kladziesz kafelki w kiblu za najnizszą krajową, i zal ci tylek sciska na inteligencje 🖐️ ))))))))))))))))))))))

Zły, a jakie wyjście miały dawniej kobiety? Nie poznawszy innego życia a jak było im w miarę dobrze to co mają mówić? Moja babcia żałuje wczesnego małżeństwa, matka tak samo. Też im się wydawało mają 20 lat, odpowiednia pora i czas. Zaznały życia i widzą, że za głupie wtedy były na takie decyzje. I wiele znam takich i kobiet i mężczyzn, co w młodym wieku śłuby pobrali a potem się okazało, że jednak mają inne wymagania co do życia, że jednak nie byli wtedy w pełni ukształtowani. Ale myśl sobie co chcesz, tylko obyś młodej i glupiej siksy w nic nie wkopał bo mi żal dziewczyny bedzie.

Gość ostry ale mily
Ewelina 17 buahahahaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D

Gość Arek6667
12-13 latki piersi jak kobiety?????????? czy ty jestes chlopie zdrowy na umysle bo mi sie nie wydaje, wiekszosc dziewczynek w tym wieku jeszcze nie dostalo miesiaczki,przestan juz pierdolic te farmazony kurwa,chyba cie gwalcili kurwa za mlodu moze juz pod podstawowke stan i zacznij zaganiac mlodsze kurwa zboczeniec pierdolony

Widać, że ta 17 jest młoda i nie wie, że połowa ludzi po studiach ma gorzej niż ludzie z zawodowym.

Inna sprawa, te kobiety które miały możliwość to już za pokolenia naszych babć brały się do nauki i pracy. Obie moje babcie skorzystały z okazji edukacji i pracy, więc nie mów, że kobiety były wtedy szczęśliwe siedząc w domu z dziećmi. Moje babcie mi opowiadały historie o znajomych, wyjazdach (oczywiście - fundowanych częściowo przez fabrykę :P), samej pracy i były z tego dumne. Myślisz, że teraz znajdziesz dużo kobiet gotowych zrezygnować z tego co dwa pokolenia wcześniej było darem od losu?

Gość Marian_Wronki_
u nas w ZK za takie teksty o 12 latkach jedzie się gościa w kolejarza :classic_cool:

deepthroath Problem w tym, że kilka małolat już miałem, więc swoje wiem... No ale ostatnią to miałem 3 lata temu, ale od tego czasu za bardzo się nie postarzałem, wiec będzie następna królewna, zapewne dziewica, bo mam szczęście na takie trafiać. Niestety ale musiał bym być skończonym idiotą, aby startować do 30-stek, skoro tyle młodych i atrakcyjnych dziewczyn, do tego dziewice....

Gość Ewelina 17
Looooser, a ja widzę ze wybrales sobie adekwatnego nicka, frajerku 🖐️

coś mi mówi, że ten zwyrodnialec pójdzie siedzieć szybciej niż mu się wydaje...

Gość Młoda i bogata
Nie ważne co i jak ważne że wam kutas leży we znak ;)

Gość deepthroath
Podobny etap rozwoju,rozumiem.Jak dla mnie zalatuje od Ciebie pedofilem.Mam nadzieje,ze tatus jednej z tych 'kobiecych' dziewczynek zrobi Ci z tylka jesien sredniowiecza przy pomocy szarego mydla.

Loo- ty nawet nie wiesz jak zmywak wygląda, więc akurat na temat pracy się nie odzywaj.

Gość ostry ale mily
Nie MUSIALBYS byc skonczonym idiota, bo juz nim jestes, to raz 🖐️ a po drugie skończ wreszcie pierrdolic te farmazony, zyebany mitomanie 🖐️ prawda jest taka, ze po smutnej robocie wracasz do domu, matula stawia na stole rosołek, a potem siedzisz kilka godzin na kompie i walisz konia, nieudaczniku 🖐️ )))) Dziewicę to widziales w komiksie o smoku wawelskim, juz widzę jak dziewczyny lecą na podtatusialego robola ktory w zyciu niczego nie osiągnął i się dowartościowuje pisząc durnowate mitomańskie opowiastki na forum dla kobiet :D:D:D 🖐️ Zazyj leki i spieprzaj spać 🖐️

Gość Młoda i bogata
Moorland byłeś wczoraj?

Moorland i fajnie, teraz zapierdzielaja po 12 godzin u kowalskiego na taśmie za 1100zł, a potem jeszcze w domu. Teraz to kobiety mają zajebiste życie, wtedy pracowały tylko w domu, u siebie, byli szefami sami sobie, a dziś właściciel firmy może sobie takie zatrudnić i może im zjebkę robić co godzinę, a one muszą zapierdalać jak roboty za najniższą krajową. Masz rację, dzięki feminizmowi to teraz kobiety mają raj na ziemi, żyć i nie umierać...

Gość Arek6667
jakby byl bratem albo ojcem takiej malolaty i by przyszla z takim pierdolonym zboczencem do domu to tak bym mu wyjebal zeby mu na zawsze odechcialo sie dziewczynek

No nie wiem czy lepiej dać się wykorzystywać za grosze, niż leżeć palinikiem do góry, czytać książki, uczyć się języków, oglądać mecze itd.

Gość Ewelina 17
ostry, przestań, bo mnie kolka złapie ze śmiechu ;) :D

Gość Fsdaojd;k
Arek coś tam byłeś wczoraj

na chwilę chyba, a co? I "aś" jak już...:P Zły - nawet jeśli, lepiej coś robić nić być na łasce innych, jak Loo który z głody zdechnie jak mu umrze dziadek, a rodzicom puszczą nerwy. Loo - wyobraź sobie, że można to wszystko robić nie będąc patentowanym leniem.

Gość dobra tyrka pedofila
ostry ale mily Nie MUSIALBYS byc skonczonym idiota, bo juz nim jestes, to raz a po drugie skończ wreszcie pierrdolic te farmazony, zyebany mitomanie prawda jest taka, ze po smutnej robocie wracasz do domu, matula stawia na stole rosołek, a potem siedzisz kilka godzin na kompie i walisz konia, nieudaczniku )))) Dziewicę to widziales w komiksie o smoku wawelskim, juz widzę jak dziewczyny lecą na podtatusialego robola ktory w zyciu niczego nie osiągnął i się dowartościowuje pisząc durnowate mitomańskie opowiastki na forum dla kobiet Zazyj leki i spieprzaj spać :D:D:D:D:D:D:D

Gość ostry ale miły
Zaraz idę do lasu spuścić ptasie mleku z muchomora, Ewelinka jak chcesz to mogę ci dać się nim pobawić to cie przestanie łapać kolka, ale migdały mogą za to cię zacząć boleć

ostry ale mily Masz problem, bo akurat bóg mi urody nie poskąpił, a że lubię sport i siłownię, to też mogę o siebie zadbać. Moorland W polsce pedofilia kończy się od 15+, wtedy jej ojciec może mi co najwyżej rękę podać, bo raczej siłowo rady by mi nie dał.

co za kretyn...tobie po głowie 12latki chodzą, a skąd będziesz wiedział ile ma lat jak tak "dojrzale" wyglądają? Poza tym chyba rozumiem czemu tylko do takich uderzasz, każda dojrzała kobieta wyśmiała by 30latka który wyskakuje z takimi tekstami jak "siłowo by rady nie dał"...

Gość Złyyyy
Bog mi urody nie poskąpił, ale rozumu juz tak :(