Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebawem rozwodka

Czy mam szanse na wysokie alimenty?

Polecane posty

Gość niebawem rozwodka

Moj maz zarabia okolo 10 tys miesiecznie. Ja obecnie nie pracuje, bo jestem na wychowawczym (niestety dziecka mi teraz nikt nie przyjmie do zlobka, a maz na prywatny sie nie zgadza), wczesniej zarabialam 3 tysiace. Czyli zostane w zasadzie bez grosza:O Opiekunki tez maz nie pozwoli wynajac, a ja bez pieniedzy nie dam rady na poczatku. Dlatego chce wniesc sprawe o alimenty rowniez na siebie. I teraz mam pytanie ile dziecko moze dostac alimentow przy takich dochodach, a ile ja?

ja dostaje alimentów 200 zł. nie wiem ile sąd zasądzi przy 10 tysiącach zarobków

Gość niebawem rozwodka
maz na dziecko dobrowolnie chce 1000zl placic. Fajnie, ale za co my przezyjemy w takim razie? Same oplaty wynosza mnie 700zl, doliczyc do tego lekarstwa, jedzenie. Nie ma szans po prostu:O

Gość niebawem rozwodka
nikt mi nie moze pomoc? Niestety nie stac mnie na prawnika wiec bede musiala sie wszystkim sama zajac:(

Gość kasakasssaa
Idz do pracy a nie tylko jeczysz. Poza tym gdzie w Polsce takie zarobki pogratulowac

Gość Z Zniecierpliwiony
"""""" niebawem rozwodka Moj maz zarabia okolo 10 tys miesiecznie. Ja obecnie nie pracuje, bo jestem na wychowawczym (niestety dziecka mi teraz nikt nie przyjmie do zlobka, a maz na prywatny sie nie zgadza), wczesniej zarabialam 3 tysiace. Czyli zostane w zasadzie bez grosza Opiekunki tez maz nie pozwoli wynajac, a ja bez pieniedzy nie dam rady na poczatku. Dlatego chce wniesc sprawe o alimenty rowniez na siebie. I teraz mam pytanie ile dziecko moze dostac alimentow przy takich dochodach, a ile ja? """"""" Moja żona zarabia 10 tys miesięcznie. Ja obecnie nie pracuję..bo jestem na wychowawczym ( niestety dziecka mi teraz nikt nie przyjmie do żłobka , a żona na prywatny się nie zgadza ) , wcześniej zarabiałem 3 tysiące. Czyli zostanę w zasadzie bez grosza. Opiekunki też żona nie pozwoli wynająć , a ja bez pieniędzy nie dam rady na początku .Dlatego chcę wnieść sprawę o alimenty również na siebie. I teraz mam pytanie ile dziecko może dostać alimentów przy takich dochodach a ile ja ?