Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszły mężu

Czy 5 tys zł za pierscionek zareczynowy to duzo czy w sam raz?

Polecane posty

Gość Przyszły mężu

Po wielu dniach spedzonych na poszukiwaniach znalazlem taki , ktory do mnie przemowil i wiem,ze rowniez jej sie spodoba.

Gość smutne jest to co piszesz
:( Nie cena jest tu ważna...

Gość wiiiyttttttttttttttttt
ta tylko ze wiekszosc idiotek tutaj na kafe pisze ze sa rozczarowane bo dostaly tani pierscionek,

Gość miszel fajfer
o matko jakby mój facet kupil mi pierścionek zaręczynowy za 5tys to bym mu kazała go oddać ;/ kurva tyle wydatków, życie drożeje a ten 5 tysiaków wydaje na kawałek blachy ;/

Gość Przyszły mężu
WIem ,ze cema nie jest wazna , ale wiem,ze bedzie juz zdobil moja ukochana do konca zycia jak mniemam. Poza tym wychodze z zalozenia ,ze to jest jakas forma docenienia za te wszystkie miesiace narzeczenstwa.

jakbym dostała nawet za 300zł to i tak byłabym zadowolona, a za tyle kasy to aż szkoda jej, bo mozna ją przeznaczyc na inny cel.

Gość W życiu jestem wymagająca,
ale co do pierścionka...a co u licha za różnica czy jest on za 100zł czy za 10.000? Nie rozumiem tych wszystkich lasek, srających się za jak najdroższymi pierścionkami:o. Myślicie, że ktoś będzie widział na waszych palcach cenę?!:o Naprawdę to jest takie ważne za ile? A Ty chłopie, lepiej kupiłbyś tańszy, a za resztę zaprosił swoją już narzeczoną na jakiś fajny wyjazd🖐️

Gość Przyszły mężu
Nie zbijam kokosow, z drugiej strony na swoj los rowniez nie narzekam. Wiem, ze dla niej rowniez cena nie jest istotna i na pewno moglaby to wypomniec, ale jak wspomnialem, skoro człowiek jest w stanie wydawac wieksze sumy na malo wazne rzeczy, to dlaczego nie mozna docenic kobiety w ten wlasnie sposob?

Gość Przyszły mężu
Wyjazd juz rowniez jest zaplanowany. To caly rutuał oświadczyn;)

przeciez ona nei musi wiedziec za ile kupiles ten pierscionek, ja wolalabym tanszy, a pieniadze przeznaczyc na cos innego, wakacje, cokolwiek. To tylko pierscionek, moze go kiedyś zgubic, a wspomnienia wam zostaną :)

Gość Tyle kasy, rytuałów, a za
kilka lat rozwód:o No, ale cóż...szczęścia mimo wszystko!;)🖐️))

Gość no i wysypuja sie
samotne, niespelnione, z mezami alkoholikami. Za to kocham to forum 🖐️

Gość Przyszły mężu
Bez przesady. Nie wydaje oszczednosci swojego zycia. Moze nie widac bedzie roznicy , ale z doswiadczenia wiem ,ze kobietki lubia gdy cos ladnie swieci;) Co do rozwodu, no coz, mam nadzieje,ze nie podzielimy twojego losu;)

Gość 2xNIE
Mnie by wystarczyl nawet taki z gumy do zucia :(