Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskaweczkaa!

Chłopak ;/

Polecane posty

Gość Truskaweczkaa!

Mam 17 lat mój były chłopak 22 byliśmy ze sobą nie długo nie doceniałam go na początku gdy go zdradziłam uświadomiłam sobie , że jego kocham najbardziej na świecie gdy dowiedział się o zdradzie kolejnego dnia wieczorem i nie chciał ze mną rozmawiać wsiadłam o 2 w nocy w taxi bez wiedzy rodziców i pojechałam do niego ( na prawdę spory kawałek) spędziliśmy miło ze sobą noc ... nad ranem napisałam mamie sms gdzie jestem , była spokojna bo dobrze mojego chłopaka znała i wiedziała że jestem bezpieczna potem nie mógł mi tego wybaczyć , że go zdradziłam płakaliśmy razem nad tą sytuacją i nie wiedzieliśmy co zrobić ja cholernie żałowałam i dalej żałuje tej zdrady bardzo chciałam aby mi wybaczył bo znam związek w którym wystąpiła zdrada z obu stron i teraz są razem tak szczęśliwi i w końcu siebie docenili . Nie wiedzialam o tym ale mój były opisał tą sprawe na forum , że mnie kocha i nie wie co robić potem dowiedziałam się o tym forum i przeczytałam wszystko o on jak się dowiedział , wypisywal mi sms-y jesteś pojebana... , dziwka , tylko umiesz się piepszyć , nie zasługujesz na mnie i podobne jeszcze ... Strasznie to boli jak się czyta to od kochanej osoby ja bym wolała żeby mnie już zdradził a nie pisał takie sms-y do mnie ich było masę dziennnie aż sama zaczełam w to wierzyć ze jestem zwykłą dziwką , jakoś bym przeżyła to rozstanie gdyby nie to , że napisał sms-a do mojej mamy , że nie będzie do mnie już przyjezdżał bo go zdradziłam i napisał to żeby moi rodzice mieli dobre zdanie o nim jak go gdzieś tam kiedyś zobaczą, mieszkamy dość daleko że moi rodzice na pewno go już nigdzie nie spotkają... na koniec ze mnie dziwkę zrobił przed wszystkimi nawet napisałam do niego szczery list co do niego czuje a on umieścił go na forum na początku myślalam że nie bo nie doczytałam do końa forum i zadzwoniłam do niego i podziękowałam że tego nie wstawił a on spoko potem jak zobaczyłam że tak to myślałam że go zabije a ja tak o niego walczyłam tyle dla niego zrobiłam a on tak na koniec mnie załatwił nie wiem co mam robić czy się zemścić czy nie ... pomocy !! ( sorry za błędy ale nie chce mi się poprawiać bo palce mnie już bolą od pisania)

Gość nie to forum głąbie
:O