Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona.mama

guz na czole -wstrząsnienie mózgu

Polecane posty

Gość to jesteś ratowniczką
to już wiemy że te znieważenie mienia pani władzy nie dotyczy, pani władza ponad prawem!

dotyczy i władzy, nie powinnam nikogo obrazać, ale palce same zmuszaja do tego jak sie czyta rozne artykuly tu na kafe, az glowa boli.

Miałaś już nie pisać, brak konsewkencji w podejmowaniu decyzji także? może zapisz się na jakiś kurs asertywności? ale nie... pani władza nie potzrebuję nic, ona stanowi prawo :D

jak będziesz miałą zespół napięcia przedmiesiączkowego i będziesz czuła się zmuszona kogoś zabić/pobić to też to zrobisz bo palce będą cię swędzieć? tak działa policja?

Ach przepraszam bardzo wielką panią policjantkę :D całuję w dupę za mój karygodny błąd żem do wielmożnej hrabiny per pani nie nazwałam, pozwolę sobei w ramach kary wymierzyć chłostę batem :D o wielmożna jaśnie pani!

Gość fdjfhhj
to jesteś ratowniczką - kocham cię normalnie :D ale wierz jak działa nasza policja, pałką w łeb i po kłopocie ;)

złe zagranie co Ty swoim pisaniem chcesz sobie udowodnic?hahah jestes bezczelna, idz pij piwo pod sklepem, bo wlasnie tym sie zajmuje moze bedzie okaja spotkania sie w tak zajebistym miesjcu wiesniaro:)

macie sranie bo pewnie same chcialyscie byc w policji a jestescie tak tepymi osobnikami ze was nie przyjerli i teraz za najnizsza krajowa sprzatacie kible w szkolach hahaha:)

na całe szczęście o jaśnie wielmożna pani policjantka mi uzmysłowiła jak wielki i karygodny błąd popełniłam, wszakże faktycznie władza jej nieograniczona a kto sprzeciwia się jej zdaniu jest niegodny życia i obcowania z takimi osobistościami jak jasnie wielmożna pani!

Jasnie wielmożna pani, niech jaśnie wielmożna pani się nie denerwuje bo jeszcze wielmożnej pani żyłka na dupie pęknie i jak pani będzie wykonywać swe zacne i godne obowiązki służbowe do których my, mali ludzie nie jesteśmy przeznaczeni!

Gość fdjfhhj
A ja własnie za to nie lubię ani policji ani osób współpracujących z policją, widać na załączonym obrazku, ze te osoby są zafukane w sobie, ogólnie większość tych osób ma niepokolei w głowie i mają się za nie wiadomo kogo... tu zazdrościć nie ma czego bo ludzie po prost policji nie szanują za takie ekscesy.

dziecko nie jednokrotnie w pogotowiu trzeba było ratować takie typiary jak Ty, takie to z linek ścinałam :)pzdr:)koniec tej niekonczących sie ripost, zajmij sie mezem i gotowaniem mu obiadu:)

Już pędzę do łóżka i do garów jak jaśnie wielmożna pani policjatka każe! :D

większość tych osób wykonujący ten zawód to psychole. co rusz w tv historie o samowoli policjantów i ich bezczelności.

Gość fdjfhhj
ja w rodzinie mam a właścwie miałam policjanta bo kuzynka się rozwiodła z dupkiem. non stop chlał, pijany do roboty jeździł, pijany kontrolował samochody, nie raz wypadek spowodował, skasował samochód,z policji zdarzenie to wyparowało, podobnie jak wyparowały zgłoszenia kuzynki że ją lał, ze bił dzieci, że się znęcał..bo przecież policjant a koledzy policjanci zawsze pomogą i w ogóle nie zarejestrują interwencji. facet niesamowicie chamski i pewny siebie, otwarcie mówił, że nikt nic mu nie zrobi bo policjanci trzymają sztabę ze sobą i zawsze będą siebie bronić.

to prawda, każdy policjant to psychol, pomimo tego, ze jesli psychiatra nie wyda orzeczenia to wielmożny pan\pani wladza nie sa zdolni do wykonywania tej pracy odpadaja, ale tak kazdy to psychol, jestesmy bezczelni:)dzieciaku, poczytaj najpierw jakie wykonuje się czynnosci przed praca w policji a potem komentuj:)to d luga i żmudna praca,pierdzielenie o chopinie, ze kazdy sie dostaje, nie kazdy, jest 500pytan, ktore sa prawie, ze identyczne i na podstawie takich oto pytan wypieraja czy ktos sie nadaje czy ktos sie nie nadaje,proponuje wejdz w www.policja.pl i poczytac o rekrutacji panno madralino:)

Gość Kwiat opola
Ratowniczko mam pytanie. Czy jak ja mam ostrą kolkę nerkową, i żadne środki nie pomagają, to zadzwonić na pogotowie czy nie zawracać im głów takimy błahostkami?

Gość Kwiat opola
Ratowniczko mam pytanie. Czy jak ja mam ostrą kolkę nerkową, i żadne środki nie pomagają, to zadzwonić na pogotowie czy nie zawracać im głów takimy błahostkami?

Zdaję sobie sprawę z tego jak działa policja, w mojej rodzinie na szczęście nikt tak nie upadł aby pójść w ten zawód ale widzę w okolicy jak jest...Mój znajomy jest adwokatem i często korzysta z usług policji tzn prosi sąd aby ten z policji wybrał zgłoszenia interwencji w sprawach np. o pobicia. I okazuję się, że to kraina mlekiem i miodem płynąca, zero interwencji, zero pobić, zero przestępczości, żyć nie umierać!

Gość Kwiat opola

Gość fdjfhhj
a co zrobisz? każdy swojego tyłka broni, kto się chamem urodził to i zawód tego nie zmieni, tylko jeszcze bardziej to pogorszy czasami.

z wywiadu wynika, ze brała juz Pani leki przeciwbólowe, mozna jeszcze spróbuje Pani z okładami ciełymi na okolice lędzwiowa, dobra jest tez kapiel, ale to zapalenie a wiec wytłumacze to Pani tak po chłopsku:to pierwszy objaw kamicy nerkowej, wtedy kamienie i piasek ktore powstaja w nerkach wedruja do moczowodu co wywyluje reakcje bolowa...a pije Pani duzo plynow?

choc napisała Pani"ostre" czyli bardzo bolace, zadzwoni Pani na pogotowie, lekarz na pewno da leki rozkurczowe i ból zniknie...nie ma z tym żartów

Gość Kwiat opola
Ze mam kamienie nerkowe to wiem. Ja się chciałam tylko spytać jak można jeszcze ból obniżyć.

Gość Kwiat opola
Ze mam kamienie nerkowe to wiem. Ja się chciałam tylko spytać jak można jeszcze ból obniżyć.

Gość Kwiat opola