Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niski gość

Niski wzrost

Polecane posty

Gość niski gość

Nigdy się tym nie przejmowałem ale ostatnio mam tego dość jestem niski mam 170 cm i co z tego że jestem dobrze zbudowany,co z tego że na siłowni podnoszę ponad dwa razy więcej niż ważę, co z tego że mam poczucie humoru, co z tego że zawsze byłem pewny siebie, co z tego że na jednej ręce robię więcej pompek niż wielu na dwóch, co z tego że jestem inteligenty i świadomy siebie, co z tego że jestem przystojny z twarzy, że mam ładny uśmiech, co z tego że mam dość dużego penisa?,już wolałbym być wysokim nie atrakcyjnym chudzielcem bo przecież Wam kobietą podobają się tylko wysocy, nawet nie wiecie jak przykro jest usłyszeć że wszystko ze mną w porządku tylko ten wzrost, ja się nawet na kochanka nie nadaje chyba że rolki założę:) powiedziałbym że przegrałem życie ale przecież to nie moja wina, ale co z tego skoro będę sam. Bo do przygodnego seksu to się nadam ale żeby ze mną być z takim małym gościem to już nie pasuje. Możecie mnie wyśmiać cześć

jestem 2cm wyzszy tez dobrze zbudowany tez sztrzele 25pompek jedna reka i bardzo dobrze mi z tym... dziwie sie ze masz problem ze wzrostem.. ale tez chetnie wyslucham opini kobiet

Gość poranna żurawina
Ja tam wolę niskich, ale muszą być też szczupli :P

Gość niski gość
nigdy nie miałem z tym problemu jednak ostatnio jak usłyszałem znów słowa gdyby nie wzrost to się zacząłem przejmować

Gość Forex85
Ja jestem wysoki ale łysy od nie dawna. Mam podobno fajne ciało zwłaszcza klatę ;) i też jestem sam, też się z tym źle czuję a 27latek już upłynelo. Brak włosów na pewno nie pomaga ale wiem, że większy problem to nieśmiałość i myślę, że u Ciebie przyczyna jest podobna.

Gość niski gość
no właśnie nie nigdy nie byłem nie śmiały zawsze miałem dużo odwagi ja poza tym problem nie mam żadnego innego

Gość Forex85
No to jeśli nie jesteś nie śmiały to może za mało kobiet poznajesz?? Zacznij poznawać więcej a wtedy statystyka zrobi swoje i trafisz na kobiety które się tobą zainteresują. Ile masz lat??

Gość niski gość
mam 27 lat, wiem że są niższe kobiety ale one też wolą wysokich ale spoko już wróciłem do normy chwilowe załamanie miałem, na brak seksu nigdy nie narzekałem tylko chodziło mi o to że ciężko znaleźć partnerkę na poważniejszy związek

Gość niski gość
no też mam taką nadzieje:)

Gość fsdfsdfsd
Ja się podkochuje w facecie, który ma na oko 173-175 cm wzrostu, sama mam prawie 170 cm wzrostu, więc dla mnie jego wzrost nie ma znaczenia, wcześniej spotykałam się z chłopakiem, który miał prawie 2 metry wzrostu i moja szyja wysiadała ;)