Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Dziewczyna mnie wyśmiała bo kupiłem tani pierścionek

Polecane posty

Gość Marek25

Po 3 latach bycia ze sobą postanowiłem jej się oświadczyć. Kupiłem pierścionek za około 2000 zł. Zaprosiłem do drogiej restauracji i oświadczyłem jak to robią na filmach. Na początku była szczęśliwa ale zaraz po tym jak wręczyłem pierścionek mina jej zrzedła :( Wzieła go do ręki i zapytała o cenę. Powiedziałem jej prawdę, na co ona odpowiedziała "chyba żartujesz" i wyszła. Do dzisiaj się do mnie nie odzywa ale pierścionek zabrała. Nie myślałem, że z niej jest taka materialistka. Ja zarabiam niewiele ona wcale. Przeznaczyłem na ten pierścionek całe oszczędności...

Gość zieeeeeeeeeew
widac ktory z dzisiajszych tematow przed chwila przeczytales

Sorry, ale w takiej sytuacji zwykłe poczucie przyzwoitości nakazuje zachować się inaczej- trafiłeś na straszną materialistkę, raczej się zastanów nad tymi oświadczynami :(

moze to bylo w druga strone, ze za drogi, jak nie pracuje, a ty malo zarabiasz ;p

Gość ?????????/oooo
a może to nie kwestia że wydał jej się tani. mówiąc chyba żartujesz mogła przerazić się tym ze aż taki drogi kupiłeś . a nie oddała bo była w szoku i nie myślałą o niczym innym jak wyjść.