Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mleczko do kawy

używa ktoś Vichydermablend podkład korygujący???

Polecane posty

Gość locitan
Miałam próbkę z apteki, najjaśniejszy okazał się pomarańczowy, więc sprawdź najpierw kolory...

Gość polodny Max
ten vichy za 70zł? niezly ale troche grudki sie robią (tznmoze moj jest przeterminowany) polecam go i polecam też tanszy ireny eris (nie pamietam nazwy) ale za 35 zl

Gość kotka74-81
Revlon - color stay rewelacja tylko szybko zastyga wiec blyskawicznie musisz go nakladac , kryje wszystko i prawie nie brudzi ..cena okolo 70

jesli nie masz mocnych problemow z cera, to odradzam, bo jest baaardzo kryjący i czasem odcienie sa poprostu zbyt roznowe( zalezy, jaka masz karnacje). jesli moglabym polecic, to 1)faktycznie revlonik ten co kolezanka pisze wyzej 2)max factor lasting performance-uniwersalny kolor to wg mnie 105 3)vichy, ale aera teint:)

Gość njmnkmkim
to kup sobie kamuflaż z kryolanu taki mały słoiczek z nakretką zieloną, ja go używam od wielu lat i nakladam tylko tam gdzoe muszę - czyli na sińce pod oczami i czerwone naczynka, kryje wszystko, a na to lekki podkład, polecam, koszt takiego sloiczka do 40 zl nie pamietam, rzadko to musze kupowac, mega wydajne

Gość kotka74-81
max faktor ...tez fajny ale gorzej kryje od revlonu

Mi potrzeba na wesele, chcę się sama pomalowac i aby mi sie trzymał makijaż, wiec wole bardzo kryjący mam piegi i chce je skutecznie ukryć.. Ale kamuflaż z kryoalu juz nie zamowię bo nie przyjdzie mi na to wesele na czas.. więc wole kupić teraz..

Ja go mam i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobrze kryje, trzeba tylko odpowiednio dobrac kolor. Ja mam 25 Nude. Jest w sam raz, do tego puder matujacy w troche ciemniejszym odcieniu i jest idealnie. 'Trzyma sie' caly dzien. Polecam.