Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość game is over

bezczelność tego typa przekroczyła granice

Polecane posty

Gość game is over

zdradza i śmieje się w oczy, jeszcze pyta niby kiedy w którym momencie mnie okłamał. W ten weekend inaczej zaśpiewa. A jeśli nadal będzie się wypierał, nie ma sprawy. Bez jego kłamstw i w ogóle bez niego będzie mi o niebo lepiej.

Gość Pleban dobrodziej
a zapytałas wprost czy cię zdradza? bo jak nie to wiesz... przeciez nie musiał kłamac :D

Gość goska287
slaba w lozku jestes to cie zdradza

Gość game is over
hah wiele razy mówiłam mu że ma inną a ten się śmieje. To przestanie, gdy będzie widział mnie ostatni raz :)

Gość game is over
goska jak chce Cię zdradzić to zrobi to choćbyś gwiazdy robiła :) poza tym pfff dla jego sprzętu nawet nie ma potrzeby się starać :D

Gość Pleban dobrodziej
nie przestanie... żaden facet któremu zalezy na kobiecie nie "ma innej" - ze zrozumiałych wzgledów

Gość game is over
no to będzie po sprawie, będę miała go z głowy :)

Gość game is over
jestem atrakcyjniejsza od prawie każdej jaką zna i dlatego puszcza kantem tamtą ze mną. Niepokoi mnie tylko dlaczego ukrywa się ze swoim kochaniem, czyżby mężatka?:D

nie wiem , ale nie masz co sie głowić - zacznij od nowej ,czystej kartki - oczywiście jakiś czas odpręż się , odpocznij , zrelaksuj i spokojnie poznasz nowego typa ...:classic_cool:

Gość Pleban dobrodziej
aha.. jest z tobą, zdradza cię i TAMTĄ puszcza kantem z tobą :D gratuluje logiki, godna blondynki :classic_cool:

Gość game is over
no przepraszam, ale jestem pewna, że to jego maleństwo nie jest zadowolone z tego że znalazł sobie nową :) :)

Gość game is over
revolver, typa to ja właśnie już nie chcę. Najwyżej mężczyzny, ale już straciłam nadzieję, że takowi istnieją, więc dam sobie spokój :)

typ to określenie meżczyzny , faceta czy drania itp - to takie tylko określenie wiesz....podobno też coraz mnie jest kobiet...więc...moze być trudno :classic_cool:

Gość game is over
już nie potrzebuję ani typa ani mężczyzny :) moje życie jest lepsze bez tego niepotrzebnego czynnika :)

no daj spokój...tylko bez herezji...jeden idiota reszty nie robi... przejdzie Ci i znowu Ci się zachce...:classic_cool:

Gość Pleban dobrodziej
są idioci którzy po przejściu przez zyciorys powodują trwały i nieodwracalny odruch wymiotny

Gość game is over
a gdy trafia się któryś z rzędu taki sam... i jeszcze wie o poprzednich i wciska kit, że ja tylko mam uraz po tamtych i przenoszę na niego niewiniątko chodzące. zresztą mam na niego wyrąbane:)