Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie mamuśka:-(

znów to samo:-(

Polecane posty

Staramy się o dziecko. Tym razem obiecałam sobie,że tym razem nie kupię i nie zrobię testu póki okres się nie spóźni... Starałam się nie myśleć,ale jak zwykle im bliżej tym gorzej. Okres mam mieć 27.04. już czuję te bóle w podbrzuszu,kurde,tak w głebi serca wierzyłam,że może... Smutno mi:-(

Zajebiste pocieszenie ...

Ciagle słyszę o wpadkach,kurde ciagle jakiś temat źe któraś chce usunąć,że boi się ciaży:-( a inne staraja się i nic:-(

4 cykl ... wiem, że to niewiele, ale pół roku temu straciłam ciążę (2cykl), i niedługo będzie dzień, na który miałam planowany termin porodu... wiem, że ludzie staraja się latami, wiem, że te parę miesięcy to nic. Mimo to, ja bardzo boje sie tego dnia, bo znow placze, coraz częściej. Znów te myśli... :( jejku, znowu wraca to wszystko ... mialam nadzieje,że może tym razem - ale znow ból brzucha, bol piersi :( kazdy miesiac się wlecze jak rok

Wiem jak to jest, bo sama tez sie staralam. Przykro mi, ze poronilas, ale musisz isc do przodu. Mnie po pewnym czasie zaczely denerwowac te wyliczenia,obserwacje, sama siebie zaczelam wkurzac. Odpuscilam i wydaje mi sie, ze to pomoglo.

WIEM,WIEM,WIEM ... Niby wiem :( ... myślałam, że jakoś sobie z tym poradziłam, ale im bliżej tej daty tym gorzej. Za pierwszym razem zaszlam w drugim cyklu, i wiesz co jest najśmieszniejsze - w pierwszym cyklu kochalismy się z meżem w dni plodne ( ach te kalkulatory), dostalam okres, bylo mi troche smutno, ale sie nie przejelam, w drugim cyklu (tym, w którym zaskoczylo), nie myślałam nic, kochalam sie keidy chcielismy , jak spoznial mi sie okres nawet nie zauwazylam i test zrobilam po 2 tyg. A teraz wyliczanki, testy LH, nawet u ginekologa bylam sie upewnic czy owulacja miala miejsce i co? beczę bo mnie brzuch boli ... wariatka !;(