Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalola12223

czytaj artykuły dostawaj nagrody

Polecane posty

Gość lalola12223

czytaj artykuły i dostawaj za to punkty,po zebraniu odpowiedniej ilości pkt możesz je wymienić na : fajne ciuszki w tym modne teraz kolorowe marynarki, kosmetyki, czy bony do rossmana, empika i mase mase innych, ja jestem bardzo zadowolona mam juz calkowicie za darmo kilka fajnych rzeczy:) zarejestruj się i zacznij od dziś : http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=83846d1499594226a3c059df9850dfab moze nie jest to stronka na ktorej ma sie co dziennie nie wiadomo co ale moim zdaniem jest ok i jak dotad nie miaalm problemow z nagrodami:) pozdrawiam!

Gość wydaje się ciekawe nawet
i co to tylko czyta się artykuły i wszystko?? ile mniej więcej czasu trzeba zbierać aby na coś uzbierać ?

Gość lalola12223
tak,wystarczy się zarejestrować, są tam linki do stron gdzie znajdują się artykuły za które dostaje się pt, ta naprawdę wystarczy liknąć i nie trzeba czytać ;p zależy na jaką nagrodę, np na doładowanie do telefonu i zestaw do ćwiczeń dla dziecka zbierałam miesiąc, teraz zbieram na Playstation 3 Slim i pewnie będzie to dużo dłużej :p

Gość wydaje się ciekawe nawet
ok dzięki :) już się zarejestrowałam:)