Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regvvge gers

mielone - dodac usmazona cebule, czy swieza???

Polecane posty

Gość mnbvcxzsdfg
To ja się wypowiem jako osoba która dawno temu skończyła szkołę gastronomiczną. Zawsze na kotlety mielę mięso sam i cebulę surową też przepuszczam przez maszynkę. Nigdy nie spotkałem się aby dodawać smażoną cebulę. ale jak ktoś lubi to dlaczego nie.

Gość nastolatkamama
Nalesniki z dzemem tez polewam zeszklona cebulka i posypuje cukrem pudrem :) dzieci uwielbiaja :)

Gość nastolatkamama
malenstwo i nawet sie podszywac umiesz ...no super :P jesteś naprawdę fajna babka🌼

Gość dallajlammaa
Miele miesko i cebulę surową razem w maszynce do mięsa. Kotlety rumienie na patelni z obu stron , a później duszę je w gesiarce bez tłuszczu 40 minut na minimalnym ogniu . Nastolatkamama 🖐️ :D

Gość nastolatkamama
a ty nawet pod innymi nickami bronisz swoich durnych racji i piszesz jako facet po szkole gastronomicznej :D Rób z siebie dalej pośmiewisko :D Idz lepiej zrobić dzieciom kanapki z podsmażoną cebulą :D

jak nie masz pewnosci to nie obrazaj innych! to ze Twoja kuchnia mi nie smakuje nie oznacza ze musisz mnie obrazac i oczerniac! kultury troche!!!!

Gość nastolatkamama
Ale ja Cię nie obrażam ,po czym to wywnioskowałaś :(

Gość mnbvcxzsdfg
Ja napisałem jak to wygląda u mnie. Autorka niech podzieli mięso na dwie części i usmaży kotlety dwoma sposobami. Które będą lepiej smakowały tak będzie robić następnym razem.

Gość nastolatkamama
A miało być o kotletach,a skończyło się jak zawsze:( Pozdrawiam Cie mój ty podszywie🖐️

Gość dallajlammaa
Nie podszywam się to było szczere pozdrowieniePrzykro mi że tak myślisz. Spadam stąd .

Gość nastolatkamama
dallajlammaa,ale to nie było do Ciebie,no coś Ty:D ajlowju:D

Gość dallajlammaa
No to fajnie:D już przestraszyłam się że masz mnie za podszywaczke A kotlety lubie w każdej postaci.Jeżeli rodzinie smakują to każdy sposób dobry .I uwielbiam smażona cebulę i ziemniaczki czy kaszę polną skwareczkami .

Gość nastolatkamama
A ja juz założyłam nowy temat z poszukiwaniem hehe

Gość xenaaa
czy mozna surowe mieso zmieszac z cebula i pozostawic w lodowce na noc zeby na drugi dzien dopiero smazyc??