Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regvvge gers

mielone - dodac usmazona cebule, czy swieza???

Polecane posty

Gość regvvge gers

no wlasnie, czy dodac taka zeszklona i smazyc juz zmiesem, czy smazyc ja razem z kotletami dopieor??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena W.
Podsmażoną.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość l'askd,
surową

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość LInkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja dodaje surową

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatkamama
Ja trę na tarce cebule i dodaję do surowego mięsa,może być tez ząbek czosnku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena W.
Ja nie trę, bo robi się gorzka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość regvvge gers
wiecej mowi ze surowa,w sumie chyba lepiej,bo sie nie przesmazy pozniej z kotletem:) lece robic,dzieki:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatkamama
Mi sie nigdy surowa nie zrobiła gorzka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena W.
Ile kucharek tyle sposobów. A mielone zawsze pycha!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatkamama
I ma się sparzyć ,przecież chodzi o zapach i smak,a przysmażoną można polać po wierzchu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatkamama
I to są jedyne kotlety które jedzą moje dzieci:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja daję podsmażoną, nikt z
domowników nie cierpi surowej cebuli a w kotlecie cebula się nie usmaży

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatkamama
Ktoś tutaj napisał ...ile kucharek ,tyle sposobów. Ja polewam kotlety i ziemniaczki złotą cebulką i moja rodzinka tak lubi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatkamama
A cebulkę ścieram na tarce z najmniejszymi oczkami ,jak na placki ziemniaczane....nie ma szans ,żeby sie nie usmażyła

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
i domyslam sie ze kotlety tez smazysz plaskie jak placki by cebula w srodku tez sie usmazyla ;) ale na szczescie ja ich nie bede jadla wiec ominie mnie to oblane u Ciebie tluszczem danie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatkamama
To się zle domyślasz:PI nie rozumiem dlaczego starasz się udowodnić ,że twoja jest racja ..co ty geslerowa jesteś :P My tak jemy i nikt nie narzeka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena W.
A wy czego się kłócicie? Niech każdy je jak lubi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatkamama
Szkoda słów...róbta co chceta .:PKafeteria i ludzie na niej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ipocotebluzgi
malenstwo a sosu tez nie robisz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena W.
A ja robię mielone w sosiku pieczeniowym do kaszy gryczanej, do tego sałatka z kiszonych ogórków.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z sosem pieczeniowym lub
pieczarkowym czy też innym rozumiem ale cebula z tluszczem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zupełnie nie rozumiem
surową, przecież mielone i tak są smażone, to po co cebulę smażyć 2 razy, chyba po to, żeby kotlety były cięższe do strawienia. Zresztą surowa cebula lepiej wnika w mięso niż smażona wcześniej, której posmak pozostaje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatkamama
cebula z tłuszczem a nie tłuszcz z cebulą. Pewnie mnie zaszlachtujesz,ale jak gotuję np.barszcz czerwony i osobno ziemniaki ,to do ziemniaków tez dodaje podsmażona cebulkę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena W.
Cebula nie wnika w mięso, a w mielonym się nie dosmaży i jest półsurowa. Dlatego lepiej ją zeszklić. Robię mielone od 25-ciu lat.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatkamama
A mnie tak nauczyła moja mama ,a mamę babcia...co kraj to obyczaj. Nie mogłam zrozumieć jak można pierogi jeść ze śmietana do póki nie spróbowałam .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×