Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mani ani

Wesprzyjcie mnie. Jestem po pierwszym dniu w nowej pracy...

Polecane posty

Go艣膰 mani ani

Praca na produkcji, na akord, mia艂am malenkie do艣wiadczenie i przez to du偶o i szybko musz臋 si臋 wszystkiego nauczyc. Dzisiaj by艂am tak zestresowana 偶e nic mi nie wychodzi艂o, strzeli艂am nawet gafe 偶e 6x 5 to 40 ;/ po za tym nikogo nie znam, czuj臋 偶e dziewczyna kt贸ra mnie "przyucza" ma mnie juz dosc, bo musi na mnie "uwazac" podczas gdy sama mog艂aby sobie robic. Zarobi艂am chyba 30 z艂 ;/ wiem, 偶e kwestia wprawy i w ogole, ale chodzi o to ze jestem niesmia艂a, mam problemy z nawi膮zywaniem kontakt贸w, nie wiem o czym rozmawiac z kobitami tam, jak zaczac gadke i w ogole wszystkie problemy "nowego w pracy"

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
nie 艂am sie poczatki zawsze s膮 trudne..p贸zniej bedziesz sie tylko smia艂a z tego. R贸b swoje nie przejmuj sie innymi, jak ich lepiej poznasz to sobie pogadasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serek wan.
wyluzuj, jutro ju偶 b臋dzie lepiej, wdro偶ysz si臋 w obowi膮zki to i b臋dziesz spokojniejsza i bardziej otwarta na rozmowy z innymi, spokojnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mani ani
mam nadziej臋... wiem 偶e pocz膮tki s膮 trudne... strasznie si臋 stresuj臋, boj臋 si臋 spytac o cokolwiek, boj臋 si臋 co ludzie o mnie pomy艣l膮, chociaz staram si臋 miec to w d..pie. i jeszcze przez ten stresz robie takie g艂upoty 偶e szook...\tez tak mieliscie w nowej pracy przez pierwsze dni ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 totalna porazkaa
a co robisz w tej pracy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mani ani
pakuj臋 rajstopy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mani ani
pakuj臋 przedmioty do pude艂ek i zaklejam ta艣m膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pocz膮tki nie pocz膮tki ale
jak膮 opini臋 wyrobi膮 sobie o tobie - taka ju偶 zostanie. Do ko艅ca b臋dziesz nieudacznikiem....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oj tam, ja kiedy艣
ja takie gafy strzelam codziennie na matmie. A tak co do tematu to te偶 jestem nie艣mia艂a i nie potrafi臋 na luzie pogada膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronikaijejswiat
bedzie dobrze:**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mam to cholerstwo
ale do pakowania nie trzeba byc jakos szczegolnie smialym.robisz swoje i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mani ani
jestem po 2 dniu w pracy. niby robota idzie lepiej , ale te kobity... czuj膮 niech臋c od tej kt贸ra mnie uczy, mam wrazenie ze specjalnie mi nie m贸wi niekt贸rych rzeczy, zebym musia艂a robic 2 razy itd jestem za艂amana,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shila gggggg
ja te偶 robi臋 od niedawna na akord, dzisiaj wreszcie wyrobi艂am norm臋 :D Dasz rad臋, mi z pocz膮tku by艂o ci臋偶ko. D艂ugo musia艂am si臋 wprawia膰. A z t膮 babk膮 to mo偶e Ci si臋 wydaje? Pewnie Ci臋 sprawdza ;) Nie martw si臋, jak zobaczy, 偶e si臋 przyk艂adasz to odpu艣ci.

Udost臋pnij ten post