Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mani ani

Wesprzyjcie mnie. Jestem po pierwszym dniu w nowej pracy...

Polecane posty

Gość mani ani

Praca na produkcji, na akord, miałam malenkie doświadczenie i przez to dużo i szybko muszę się wszystkiego nauczyc. Dzisiaj byłam tak zestresowana że nic mi nie wychodziło, strzeliłam nawet gafe że 6x 5 to 40 ;/ po za tym nikogo nie znam, czuję że dziewczyna która mnie "przyucza" ma mnie juz dosc, bo musi na mnie "uwazac" podczas gdy sama mogłaby sobie robic. Zarobiłam chyba 30 zł ;/ wiem, że kwestia wprawy i w ogole, ale chodzi o to ze jestem niesmiała, mam problemy z nawiązywaniem kontaktów, nie wiem o czym rozmawiac z kobitami tam, jak zaczac gadke i w ogole wszystkie problemy "nowego w pracy"

nie łam sie poczatki zawsze są trudne..pózniej bedziesz sie tylko smiała z tego. Rób swoje nie przejmuj sie innymi, jak ich lepiej poznasz to sobie pogadasz.

Gość serek wan.
wyluzuj, jutro już będzie lepiej, wdrożysz się w obowiązki to i będziesz spokojniejsza i bardziej otwarta na rozmowy z innymi, spokojnie

Gość mani ani
mam nadzieję... wiem że początki są trudne... strasznie się stresuję, boję się spytac o cokolwiek, boję się co ludzie o mnie pomyślą, chociaz staram się miec to w d..pie. i jeszcze przez ten stresz robie takie głupoty że szook...\tez tak mieliscie w nowej pracy przez pierwsze dni ?

Gość totalna porazkaa
a co robisz w tej pracy?

Gość mani ani
pakuję rajstopy.

Gość mani ani
pakuję przedmioty do pudełek i zaklejam taśmą

Gość początki nie początki ale
jaką opinię wyrobią sobie o tobie - taka już zostanie. Do końca będziesz nieudacznikiem....

Gość Oj tam, ja kiedyś
ja takie gafy strzelam codziennie na matmie. A tak co do tematu to też jestem nieśmiała i nie potrafię na luzie pogadać

Gość weronikaijejswiat
bedzie dobrze:**

Gość tez mam to cholerstwo
ale do pakowania nie trzeba byc jakos szczegolnie smialym.robisz swoje i tyle

Gość mani ani
jestem po 2 dniu w pracy. niby robota idzie lepiej , ale te kobity... czują niechęc od tej która mnie uczy, mam wrazenie ze specjalnie mi nie mówi niektórych rzeczy, zebym musiała robic 2 razy itd jestem załamana,

Gość shila gggggg
ja też robię od niedawna na akord, dzisiaj wreszcie wyrobiłam normę :D Dasz radę, mi z początku było ciężko. Długo musiałam się wprawiać. A z tą babką to może Ci się wydaje? Pewnie Cię sprawdza ;) Nie martw się, jak zobaczy, że się przykładasz to odpuści.