Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta__.

Co z tymi ludźmi?

Polecane posty

Gość Marta__.

Jest mi źle i przykro... Mam wrażenie że ludzie mnie olewają. Przyjaciółka z dawnych lat, przyjechała do mojego miasta, spotkałyśmy się, było naprawdę fajnie, przez chwile miałam nadzieję że odnowimy kontakt, ale wróciła do swojego miasta i mimo że do niej pisałam, odpisała tylko raz, na odczepnego. Parę miesięcy temu poznałam na forum tematycznym dziewczynę, z którą zaczęłyśmy wymieniać maile. Też było fajnie, intensywnie korespondowałyśmy, a że mieszka blisko to zaproponowała, że niebawem się spotkamy. Potem kontakt jednak jakoś przygasł, w tej chwili wymieniamy jednego maila na tydzień... Dawny kolega, kiedyś w jednej paczce, dziś odzywa się do mnie tylko gdy czegoś potrzebuje (związane z moją pracą). Inna koleżanka z którą odnowiłam kontakt, raz się odzywa raz nie, widać że mnie mnie w d..., chce się spotykać tylko gdy jej pasuje. Zaznaczam, że nie podchodzę jakoś desperacko do tych znajomości, po prostu jestem miła, nie narzucam się, ale daję do zrozumienia że lubię tę osobę. Widze jednak że ludzie kontaktują się ze mną tylko jak czegoś potrzebują, albo bez słowa urywają kontakt. Ktoś bliski powiedział mi że tacy są po prostu ludzie... Szkoda. Jest mi smutno. Chciałabym poznać jakąś np. koleżankę, która chętnie podtrzymuje kontakt, nie tylko z pobudek egoistycznych, która chciałaby się zaprzyjaźnić. Nie spotkam chyba już takiej :(

życie toczy sie swoimi torami, nei sposób pisać codizennie maili, gdy rozgrywa sie realne życie i realne problemy

prawdziwego przyjaciela nie znajdziesz w kilka chwil..trzeba sobie na niego zapracować-że tak to ujmę...:) ale masz dużo racji z tym-że jeśli ktoś czegoś potrzebuje to Ciebie zna...dziś mało kto potrafi być...:) nie poddawaj się i rozglądaj..

Gość Marta__.
Oczywiście że można. I nie tylko o maile mi chodzi, ale o realny kontakt. Wiem, ze niektóre kobiety mają przyjaciółki - jak one to zrobiły? Owszem, ja miałąm przyjaciółkę w liceum i potem na studiach inną, ale kontakty sie pourywały, ludzie się porozjeżdżali nawet za granicę. Jak w dorosłym życiu poznać fajną, odpowiedzialną koleżankę?

Gość smerfetkaaaaaaaa
takie zycie ,ja mam kolezanki ale sama ostatnio nie mam ochoty na przyjazn przez problemy, moze one tez maja, z jakiego maista jestes jesli moge zapytac

Gość Marta__.
Toruń.

Gość smerfetkaaaaaaaa
to nie moje rejony, ale mysle jak sie lubi rozmawiac wszedzie mozna znalezc kolezanki, co do przyjaciol to inaczej mam 2 bliskie ,a moze te ktore Cie opuscily same czekaja na Twoj ruch, albo nie maja ochoty ani czasu,ja nie mam ochoty na nic, nawet nie odpisuje na smsy, moze one tez maja problemy

Gość kasia 16 kielce
jest tak bo jestes nudna

Gość Marta__.
Z moimi byłymi przyjaciółkami nie byłoby sensu odnawiać znajomości, bo obie mieszkają za granicą. A wolałabym jednak z przyjaciółką spotykać się na żywo.

Gość smerfetkaaaaaaaa
zapisz sie na fitness np, a z pracy kolezanki ?

Gość Marta__.
Pracuję niestety w domu i tylko raz w tygodniu spotykam się z szefem oddać mu projekty. Co do innych możliwości - nie opisałam tu wszystkich, ale zazwyczaj jest tak, że ta osoba i tak mnie olewa. Nie widzę zaangażowania z jej strony. Albo dzwoni ic che się spotkać gdy akurat potrzebuje, np. jedna znajoma robi to zawsze gdy pokłóci się ze swoim facetem i musi się wypłakać w czyjś rękaw. Ale gdy ja chce się z nią spotkać (gdy w jej związku akurat wszystko jest w porządku) - nigdy nie może.

Gość hehh
Wydajesz sie sympatyczna, wrazliwa, szkoda, ze nie jestem z Twojego regionu bo chetnie bym Cie poznal.:) Pzdr.

Gość Marta__.
O! I tak miło mi, że tak napisałeś :)

Gość hehh
Krotko I konkretnie. Jezeli szukasz kogos do rozmowy, (bo dzieli nas nie tylko odleglosc, a strefa czasowa) I wyrazisz zgode na priva, to chetnie zabiore Cie na spacer wieczorem.;) P.S.Jesli nie jestes zainteresowana, to poprostu zignoruj ta wiadomosc. Milego reszty dnia.:)

Gość asdasdsda
wiekszosc ludzi zyje po prostu swoim zyciem.. ma rodizne, chlopaka, meza, dzieci, po prostu nie mysli sie juz o spotkaniach z kolezankami.

Gość Marta__.
Ok. Zostaw maila.

Gość hehh
Wolalbym gg na ta chwile, poniewaz w e'mail'u mam nazwisko.(to jednak miejsce zbyt publiczne) Decyzja Twoja?, gdyz zaraz znikam(sila wyzsza) :)

Gość hehh
32867854 (kto nie ryzykuje ten szampana nie pije. To jest moj ostatni wpis w tym temacie): )