Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagodka99

Dziewczyny, nie popełnijce takiego błędu, jak ja - chodzi o współżycie seksualne

Polecane posty

Gość Jagodka99

Chłopak nalegal, nalegal, az mu uleglam... po prawie poltora rocznym zwiazku - stracilam z nim dziewictwo. Wszystko sie rozsypalo po rozpoczeciu wspolzycia. Nie potrafie sobie dzis wybaczyc, ze dziewictwa nie oddalam swojemu mezowi, ktorego kocham nad zycie...:(

Gość Unigwa
wiesz co - masz chyba racje - jestem w identycznej sytuacji i wszystko bym oddała, żeby cofnąć czas i to naprawić...

Gość helga3333
Masz 13 lat i już masz męża? bo 99 to chyba skrót od rocznika 1999? ;P

Gość Jagodka99
złe skojarzenie, ale kto pyta kobiete o wiek

Gość Taki jeden ziom :P
swedzila cipa, teraz zalowac przez cale zycie ja mam jedyne zlotko, ktore dla mnie wytrzymalo i ja szanuje za to, bez ofiarowania mi dziewictwa, nie potrafilbym tak szanowac kobiety, jak szanuje swoja :)

Gość słabe pro
marne prowo kafe-prawików postaraj się bardziej miernoto

Gość Jagodka99
O mnie mówisz? Co niby prowokuje? Faktycznie... chyba zły dział... Nie było wątku.

Gość Unigwa
nie przejmuj sie jagodka - sa i tacy, ktorzy w kazdym watku, ktory nie mowi o przykrtotkim penisie, badz za wielkich jajkach - jako prowo takie uroki wieku gimnazjalnego...

Gość jshdjsjs
taki jeden ziom - a ty tez niby prawiczkiem byles i straciles dziewictwo ze swoja?

Gość Taki jeden ziom :P
ja niestety nie, ale tez nie mozna porownywac przyjmowania w siebie penisa i wkladania go... roznica tkwi w anatomii... ale do tego trzeba juz byc domyslnym

Gość jshdjsjs
a co ma jedno z drugim wspolnego? nie chodzi o to co kto komu wkladal, a o fizyczna bliskosc, intymnosc, odkrywanie i pokazywanie siebie z tej najbardziej intymnej strony. tak to wlasnie jest. faceci moga korzystac z zycia ile chca, wsadzac kutasy gdzie popadnie, ale kobieta juz nie moze miec zycia seksualnego bo straci szacunek? mamy XXI wiek.

Gość jshdjsjs
swoją drogą tak durnego tłumaczenia już dawno nie słyszałam.

Gość W pomarańczowym mi do twarzy
Myślę, że niepotrzebnie straceniu cnoty nadaję się wręcz mistyczny wydźwięk. Jeśli się dwoje ludzi kocha i jest im ze sobą dobrze, nieważne z kim się wcześniej spało, lub nie. Przecież również dobrze możesz swojemu mężowi ofiarować całą gamę pieszczot, by zafundować mu cudowny seks i będzie to wyraz Twojego uczucia, a nie to, że mógł przebić tam jakąś cienką błonkę... ;) A jak nie, to traktuj go jako tego pierwszego mimo wszystko, a o tamtym niewypale po prostu zapomnij.

Gość W pomarańczowym mi do twarzy
A swoja drogą, czekanie do ślubu z rozpoczęciem współżycia może wyrządzić więcej złego niż dobrego... Bo wszystko fajnie, jeśli traficie w ciemno i okaże się, że jesteście dopasowani seksualnie i w łóżku wszystko gra i śpiewa... ale ile jest też narzekań, że żona okazała sie kłodą, nie chce się kochać tak często jak bym chciał/chciała, ten nie uznaje anala, ta orala i tak naprawdę rodzą się same frustracje. A później płacz i zgrzytanie zębów i plucie sobie w brodę, bo nie widziały gały co brały. Na forum multum topików w takiej tematyce.........

Gość juchas89
Wszystko kwestią podejścia. Ja na przykład nie wyobrażam sobie, żeby w przyszłości mieć żonę, w której ktoś kiedyś był. I myślę, że każdy prawdziwy samiec myśli tak, jak ja, tylko dziś nie te realia, żeby się do tego przyznać. Sam właśnie rozstałem się z 3. już dziewczyną, dla żadnej nie byłem pierwszy, natomiast najstarsza miała 23 lata... Żal dupę ściska... Dzisiejsze "kobiety wyzwolone" i brak różnic między kobietą, a mężczyzną... Kobieta ma być matką... Z jej łona ma wyjść moje dziecko... Mam żyć ze świadomością, że moje dziecko przechodziło przy porodzie przez ten sam kanał, co pęta jakiś kolesi? Nie darowałbym sobie tego...

Gość mesiuniu 77
ciekawa wypowiedź :-)

"Myślę, że niepotrzebnie straceniu cnoty nadaję się wręcz mistyczny wydźwięk." Dokładnie. 🖐️

Gość może to jakaś cyganka mała
u nich taki syf że stare dziady z takimi młodymi się żenią i uprawiają z nimi seks :o

Gość Stary0()ooooo
Perw tylko takie co dają i ci co chętnie biorą tak piszą :P

Gość omc omc
Półtora roku zwiazku to nie jest zle, dobrze ze nie po tygodniu np jak to teraz jest w modzie , a i tak bys tego nie przewidziala, nie ma co płakaćnad rozlanym mlekiem